2777
2789
عنوان

چه طور این موضوع رو فراموش کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 36 پست
امیدوارم مهریه داشته باشی و با ی وکیل خوب حرف بزنی الان خودتو نجات بدی بهتر اینه ک با ی بچه جداشی

من قصد جدایی ندارم

فقط دوست دارم فراموش کنم این قضیه رو حتی همسرمو😔

حتی باهم باشم هم دیگه برام فرقی نداره

نمیدونم چه طوری فقط این قضیه رو فراموش کنم

باید کاری کنی رفت و امدت با اونا به کل قطع بشه و همیشه به شوهرت بچسبی تو رفت و امدای فامیلای دیگه که ...

چون میدونم دل همسرمم براش میتپه اصلا دلم نمیخواد که دیگه ازش بخوام اونو ول کنه

هرجوری بشه یواشکی میخوادش چه بریم خونه‌ش چه نریم😔

فقط میخوام برام بی ارزش باشه این قصیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قصد جدایی ندارم فقط دوست دارم فراموش کنم این قضیه رو حتی همسرمو😔 حتی باهم باشم هم دیگه برام فر ...

چی بگم والا برات ارامش و شادی از خدا میخام🌈

اگ قصد جدایی نداری ب روش نیار ک وقیح نشه

برو کلاسای مختلف ثبت نام کن تا سرت حسابی گرم باشه 

و وقتی برا فکر و خیال نداشته باشی🙏🏻

داییش چیزی نگفته؟ 

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼

بنظرم کسی که بهت گفت کار خیلی اشتباهی کرده وقتی می‌دونه شما زندگیتون و دوست دارید یا به هر دلیلی نمیخاید جدا شید

یه چیزهایی رو ندونی اروم‌تری😊

بهش فکر نکنید جز اعصاب داغون چیزی نصیبتون نمیشه به فکر کوچولوتون باشید❤️