2777
2789
عنوان

چه طور این موضوع رو فراموش کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردم پیامی چیزی تو گوشیش دیدی:| این سند معتبری نیستا ممکنه از حسادت یچی گفته باشه:/

خب این قضیه خیلی پیچیده بوده

که حتی داییش میخواسته این دختره رو طلاق بده

اکثرن میدونن راجبش

ولی به من نمیگن 

چون من سر حرفو باز کردم‌بهم گفت

ازدواج شما سنتی بود یا با عشق؟ تا حالا از شوهرت سوتی گرفتی که مشکوک بشی هنوز عاشقه اون زنیکه ست؟

سنتی 

اره تماس اونو تو گوشیش دیدم

بعدشم فهمیدن ۱ ساله پیش باهم حرف زدم

شوهرم انقد پشتشه حتی نزاشت دایی حرف منو باور کنه که زنش مزاحم زندگی منه😔

خب این قضیه خیلی پیچیده بوده که حتی داییش میخواسته این دختره رو طلاق بده اکثرن میدونن راجبش ولی ب ...

امیدوارم مهریه داشته باشی و با ی وکیل خوب حرف بزنی الان خودتو نجات بدی بهتر اینه ک با ی بچه جداشی

خب رفت و امد نکن، ی حوری به شوهرش ثابت کن

رفت آمد آنچنانی نداریم

اینا اگه بخوان در ارتباط باشن 

فرقی نداره ببینیم همو یانه

فقط دوست دارم حتی همسرمم فراموش کنم😔

سنتی  اره تماس اونو تو گوشیش دیدم بعدشم فهمیدن ۱ ساله پیش باهم حرف زدم شوهرم انقد پشتشه حتی ...

باید کاری کنی رفت و امدت با اونا به کل قطع بشه و همیشه به شوهرت بچسبی تو رفت و امدای فامیلای دیگه که ممکنه اونم باشه‌.

و فقط باید شوهرت بخواد و باهات همراهی کنه تا تموم بشه واسه همیشه و اون زنم گورشو گم کنه

خانوم هستم