2777
2789

روی انگشت شصتم قبلازگیل زده بود دوبار برداشتمش ولی باز مجددا انگشت وسطیم درومده میترسم بیشتربشن توروخدا کمکم‌کنین ریشه کن بشه 😭😔😔😭

نوره یا همون تیز بر بزن روش چند روز یا ی هفته سریع میره

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیستم ایمنی بدنتم ضعیفه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

عزیزم چسب مخصوص اثر نداره اصن نگران نباش من دیدم کسی داشته و با این نتیجه گرفته سیر بزار روش بزار بمونه اولش یکم میسوزه حدود ده دقیقه اینا بزار باشه بعد چند وقت میره

مطمئنی زگیله؟

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

نه چسب بزن نه چیزی بخر، یه گوجه رو از وسط نصف کن تا صبح بزار روش بمونه ، بعد با پلاستیک ببیند انگشتت رو، صبحش میبینی در اومده، من وسط کف پام در اومده بود دکتر بهم گفته بود بیا با لیزر عمل کنم، ولی اینجوری کردم رفت

اگه درخت انجیر نزدیکت هست روزی یکی دولار یه برگشو بشکون از ساقه برگ یه شیره سفید میاد اونو بزن روی زگیل احتمالا بعد چهار پنج روز محو شن من بچگی دچتا دستم یه عامله زگیل داشت خیلیم مدت بود که نرفته بود همهذچی امتحان کردم یه رور از مدرسه برگشتم از درختمون چیدم گذتشتم کسی نگفت خودم به ذهنم رسید حس کردم شیره داره سر زگیل رو ذوب میکنه ادامه دادم خیلی سریع از بین رفتن نیمدونم به اون ربط داشت یا چی ولی اصلا دارویی استفاذه نکردم به خاطرش اونموقع به ما میگفتن دست به قورباغه زدید دستتون دونه قورباغه ای زده😂😂😂

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

هر بار باید بری متخصص پوست و فریز کنی. ریشه کن هم نمیشه هیچوقت. فقط دیر به دیر میزنه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
اگه درخت انجیر نزدیکت هست روزی یکی دولار یه برگشو بشکون از ساقه برگ یه شیره سفید میاد اونو بزن روی ز ...

من مامانم همین کارو واسم کرد بچه بودم دستم سریع خوب شد دیگه هم نزد

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم
جواب میده ؟؟؟ شمااستفاده کردین ؟؟ذ

من از محلول استفاده کردم

محلول یکم طول میکشه تا خوب شه ولی چسب رو دارو خونه  گفت سریع ج میده

کاربری مال دو نفره که الان یه نفر ازون دونفر داره ازش استفاده میکنه😎
من از محلول استفاده کردم محلول یکم طول میکشه تا خوب شه ولی چسب رو دارو خونه  گفت سریع ج میده

شما کدومواستفاده کردین 

الان جواب گرفتین 

درمان شد ریشهکن شده انشالا؟؟؟؟