من و همسرمم ۱۲ سال اختلاف سنی داریم،،مهم شخصیت و سازگاری دو طرفه از نظر من.
فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
دیگه مد شده پسرای سی و اندی ساله دست میذارن رو دخترای تقریبا بیست ساله و دختراهم چون میبینن شرایط اقتصادی پسره از پسرای دو سه سال بزرگتر از خودشون بهتره نه نمیگن،نمیشه برای همه یه نسخه پیچید ولی واقعا ادما از یه سنی به بعد دیگه خیلی عاقلانه و خشک به زندگی نگاه میکنن و آرامش رو به هیجان ترجیح میدن در صورتی که کسی که بیست سالشه میطلبه که دیوونه بازی در بیاره ،اینه که به نظرم حسرت یه سری چیزا به دل آدم میمونه،پولم میاد به مرور ولی زندگی دوتا آدم با اختلاف سنی زیاد چیزی نیس که بشه ازش لذت برد،به نظرم چهار پنج سال پسر بزرگتر باشه خوبه.
میشه بگید سن شما و همسرتون موقع ازدواج چقدر بود؟ و اینکه الان زندگی مشترک تون راضی هستید
من ۲۲ سال و خورده ای و همسرم ۳۴
الان ۲۷ و همسرم ۳۹
بله خیلی راضی ام من اختلاف سنی زیر ۱۰ سال رو قبول نداشتم از اول قبل همسرم تو ازدواج سابقمم ۱۴ سال اختلاف سنی داشتیم.
فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40