2777
2789
عنوان

خواهرم

232 بازدید | 19 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

من یه خواهر بزرگتردارم که سی و خورده ای سنشه و یه بچه هم داره و یه شهر دیگه زندگی میکنه ولی خب خیلی نزدیکه کلا یک ساعت فاصله داریم

وقتی میاد خونمون کمتر از دو هفته نمیمونه تا اینجا مشکلی نیست چون خونه باباشه مشکل اینجاست که وقتی میاد دست به سیاه و سفید نمیزنه یعنی حتی وقتی غذا میخوره بشقاب خودشو از جلوش جمع نمیکنه وقتی میخوابه پتوی خودشو حداقل تا نمیزنه کل خونه رو بهم میریزه و میشینه پاشو دراز میکنه به مامانم میگه چایی بیار حتی بچشم با مادرم میفرسته حمام و تو تایمی که خونه ماست بچش کلاااااااا با منه یکسره میگه خاله گشنمه خاله خوابم میاد بامن میخوابه بامنم بیدار میشه من ۵دقیقه هم تنها نیستم که نفس بکشم وقتی هم مهمون میاد برامون اصلا مراعات نمیکنن منو مامانم یه تنه باید هم مهمون رو پذیرایی کنیم هم ریخت و پاش خواهرمو بچشو جمع کنیم الان نزدیک ۲۰روزه وضع ما اینه😭

اینم بگم خواهرم در بقیه موارد خیلی مهربون و دلسوزه ولی وقتی میاد خونمون دیگه واقعا کم میارم و کلافه میشم..

کسی همچین مشکلی داشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا هرچی باشه حتی اگر ده تا بچه‌هم‌داشته باشه باز دختر اون خونست خواهرتون فکر کرده اومده‌مهمونی شما هم به بهانه ای که کار دارین بسپارین غذا درست کنه یا کمک حالتون باشه شاید ناراحت بشه ولی حساب کار دستش میاد 

من فک کردم فقط یه روز میاد گفتم اشکالی نداره ولی ۲۰ روز واقعا زیاده و باید خودش خجالت بکشه . والا من یه روز میرم همه ی ظرفهای شام رو می‌شورم میگم یه طرف کار رو بگیرم . به نظرم خودت موقع ظرف شستن بهش بگو بیا یه کمک بده 

طفلی حتما خونه شوهر شرایطی داره که خسته میشه میخواد اونجا استراحت کنه.

نه خونشون تنها کاری که میکنه اینه که بچشو میفرسته مدرسه همین.

شغل شوهرش طوریه که روزا اکثرا خونست و دست تنها نیست برای کاد 

خوب دیگع میاد اونجا استراحت کنع

مگه هتله اخه😔

باورت میشه من الان نزدیک ۲۰روزه فقط درحد یه ربعی که حمام بودم تنها بودم دااااائم پیشمن دائم دارم ریخت و پاش جمع میکنم

نه خونشون تنها کاری که میکنه اینه که بچشو میفرسته مدرسه همین. شغل شوهرش طوریه که روزا اکثرا خونست و ...

اتفاقا مردا هر چی بیشتر خونه باشن،خسته کننده تر هست.

مردا که تو کارای خونه کمک نمیکنن،تازه دستورم میدن...وقتی باشن اضافه کاری داره آدم

وا هرچی باشه حتی اگر ده تا بچه‌هم‌داشته باشه باز دختر اون خونست خواهرتون فکر کرده اومده‌مهمونی شما ه ...

نه بابا دلت خوشه مامانم کلا پخت و پز میکنه حتی نمیره بگه کمک نمیخوای؟ وقتی بیدار شه اولین چیزی که میپرسه میگه بچم هنوز چیزی نخورده؟انگار ما پرستاریم

خواهرمه ها تا جایی که بتونمم جورشو میکشم ولی میگم ک واقعاااا خسته شدم

من فک کردم فقط یه روز میاد گفتم اشکالی نداره ولی ۲۰ روز واقعا زیاده و باید خودش خجالت بکشه . والا من ...

نه عزیزدلم یه روز کجا بود

من تا یه هفته هم رو چشمم میذارمشون چون وقتی نیستن دلتنگشون میشم دوسشون دارم ولی الان دیگه بریدم

اتفاقا مردا هر چی بیشتر خونه باشن،خسته کننده تر هست. مردا که تو کارای خونه کمک نمیکنن،تازه دستورم م ...

اخه خواهرم ادمی نیست که به دستور کسی گوش کنه و اگه دستور بدن بهش بدتر لج میکنه 

نه عزیزدلم یه روز کجا بود من تا یه هفته هم رو چشمم میذارمشون چون وقتی نیستن دلتنگشون میشم دوسشون دا ...

والا خواهر کوچیکه من الان رک‌ به همه ی خواهرام میگه اگه کار نمیکنید نیاید اینجا با خنده و شوخی حرفش رو میزنه