2777
2789
عنوان

خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 19 پست
والا خواهر کوچیکه من الان رک‌ به همه ی خواهرام میگه اگه کار نمیکنید نیاید اینجا با خنده و شوخی حرفش ...

اخه درستشم همینه وقتی چندنفر جایی دارید زندگی میکنید باید هرکی یه گوشه کارو بگیره دیگه مگه یه ادم چقدر توان داره

چندروز پیش بعد از شام مامانم دستش بند بود منم پیش خودم گفتم بذار من پانشم ببینم شاید خودش پاشد ببین نزدیک ۴۰دقیقه همه چی رو زمین بود اخرشم خودم پاشدم جمع کردم 

خواهرت چطور دلش میاد بهتون کمک نکنه بد عادتش دادید اینو قبول کنید والا مشکلتون حل نمیشه دلسوزی هم حد ...

نمیدونم منم دلم برای مامانم میسوزه نمیتونم کمکش نکنم به هرحال سنی ازش گذشته کمر درد داره

غذاشو میخوره میشینه رو مبل گوشیشو میگیره دستش میگه من بعد غذا فشارم میوفته ولی همین که سفره جمع میشه پامیشه از جاش و تازه میگه یه چایی بیار باهم بخوریم

من نمیخوام بی حرمتی بشه و بی احترامی کنم دلشو بشکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه درستشم همینه وقتی چندنفر جایی دارید زندگی میکنید باید هرکی یه گوشه کارو بگیره دیگه مگه یه ادم چق ...

باید بهش میگفتین بیا کمک کن ظرفها رو بشوریم . من گاهی وقتا به خواهرم میگم خونه رو من جارو میزنم تو ظرفها رو بشور . 

باید بهش میگفتین بیا کمک کن ظرفها رو بشوریم . من گاهی وقتا به خواهرم میگم خونه رو من جارو میزنم تو ظ ...

گاهی وقتا که میاد یه ساک پر از لباس کثیف‌میاره میذاره جلو لباسشویی که ما بشوریم براش😂

با اینکه بهترین مارک لباسشویی رو بابام براش خریده 

اینو یادم رفت بگم از وقتی که ازدواج کرده حتی یه بسته سبزی خودش نخریده همیشه زنگ میزنه میگه مامان سبزی خورشتیم تموم شده اماده کن برام مامان ابلیموم تموم شده بگیر برام و...

حساب کتابم نمیکنه

وضع مالیشونم بد نیست حقوق بالا داره همسرش مستاجر هم نیستن