2777
2789
عنوان

من اومدم روستا زندگی کنم.هرسوالی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 2641 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکانات تحصیلی‌شان و معلم هاش چطوره؟

و اینکه از نظر فرهنگی جطورن؟سو تفاهم منظورم این نیست بی فرهنگ باشن یا با فرهنگ ،داخل محیط های کوچیک خیلی زود پشت سر اوم‌حرف میزنن و حرف میسازن آیا اونجا هم اینجوریه؟

#انسانیت
رشدی اقتصادی تو چه موردی خوش بگذره 

الان درامد عالی تو روستاس

طرف صدتا گوسفند داشته باشه راحت ماهی دویست تا سیصد میلیون درامدشه البت درامد اونا سالیانس من ماهیانشو گفتم

موفق باشید 

الان که هر کسی رو میبینی به هر دلیلی از روستا و شهر های کوچک تر میاد شهر،حقیقتش تهران و کرج به قدری شلوغه که من میخواستم برم دکتر ساعت ۴ راه افتادم ۶ اون جا بودم در صورتی که مسافت کلا ۱ ساعت هست،عملا یک ساعت توی ترافیک بودم

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲

من بعد ازدواج برای زندگی رفتم روستا۱۵ سال زندگی کردم درنهایت به شهربرگشتم حاضرنیستم برای یکساعت دوباره اونجا زندگی کنم ،حالا به شهرخیلی نزدیک بودخودمم ماشین داشتم ،فقط عمر که تلف میشه اگه هدف بزرگی نداشته باشی

پدر و مادرت روستا زندگی میکنند از اول اونجا بودن؟

یعنی خودت هم بچه ی روستا هستی؟

برگشتی وطن؟

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
سختت نیست بچه هاتو ازشهر بردی جای کوچیک؟؟

راستش رو بخوای تفاوت هست اما سخت نیست.رابطه شون با خانوادم..من دختر دوساله م از شش صبح بیداره..ده شب می‌خوابه..از بس بازی می‌کنه میدوعه..کلا حالشون بهتره اینجا.

خوب انرژی بچهات تخلیه میشن

مگه روستاچش

توروستاهم میشه درس خوندوموفق شد

یکی ازاقوام ماروستا زندگی میکنن، دوتاپسراش دانشگاه توتهران پذیرفته شدن

یکیشون نخبه بود، تو امیرکبیرمهندسی قبول شدن، یک چشمش هم نابینابود، فکرکنم،

دکتری هم گرفت

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود