2777
2789
عنوان

بزاق دهانم😮‍💨

99 بازدید | 6 پست

هروقت میخوابم بالشتم خیس متنفرم واقعا حالم از خودم بهم میخوره چیکار کنم راهی داره دیگه شبا بزاق دهانم زیاد نباشه که اینجوری بالشتم خیس کثیف بشه

ببخشید ولی فکر کنم چون دهنتون باز میمونه اینجوری میشه 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز من اشتباه کامنت گذاشته بودم توی تاپیک شما. شرمنده. یه صفحه دیگه باز کرده بودم که اونجا داشتم کامنت میذاشتم اشتباه دیدم دارم می نویسم توی تاپیک شما. واقعا شرمنده. حلال کن. اونم یه قضیه دیگه داشت دعوا داشتن سر بچه خواهر شوهرش رو شکسته بود وقتی مامان باباش نبودن. من اصلا منظورم به تاپیک شما نبود. سوء تفاهم شده خلاصه ببخش به بزرگیت