یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
نمیشه با پوست فریز کرد بعد زمان مصرف پوستاشو کند؟ اونجوری خیلی راحت درمیان
نمیدونم
میشه؟؟امتحان کردی؟
نصف شده بزار فریزر ،بعدا خواستی استفاده کنی بذار یخش اب شه،یا بریز تو آب گرم یخش باز میشه پوستشم خیلی شل میشه راحت درمیاد
واقعا ؟؟اگه بشه که خوبه
ممنون دوستم😘
ولي واقعا ان پوست اضافست نميشه تو افرينشش فاكتور بگيرن 😅 كاري ازش نمياد كه دولا دولا پوست الان مثلا نخودفرنگي نتونسته جايي داشته باشه با همون يك لايه پوست!
تو اب كه بدتر باد ميكنه دخترم 😅نبايد زياد تو اب بمونه همون موقع بايد تند تند اب كه ميرفت زيرش درمياورديچه مدت تو اب بود؟
خاطره چمیدونم همیشه تا میشستمشون ازین طرف پوستشون میکردم مامانم گفت مال من خیلی سخت داومده پوستاش بعد یکی گفته توآب نمک باید میزاشتی گفت توبزار که اذیت نشی تازه گفت شب بزار تاصبح یادوساعت
منم دوساعت نمشون کردم ازدیشب بیچارم کردن پاک نمیشن😢😠