2777
2789
عنوان

حمله پانیک با عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 54 پست
اونایی ک پانیک دارن یا تجربه کردن میدونین که خیلی وحشتناکه خدا برا کسی نیاره

😭😒دقیقا خداکنه از این بیماری خلاص بشیم

من کارم شده گریه که خدایا کی دیگه از این بیماری رها میشم😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون میترسم بهوش ک میام راه بینیم بسته دچار پانیک شم

اره امکانش هست ما پانیکی ها انجام هر کاری واسه مون سخته😭

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

😭😒دقیقا خداکنه از این بیماری خلاص بشیم من کارم شده گریه که خدایا کی دیگه از این بیماری رها میشم😒

😭😭😭😭

عزیزم قوی باش

بیرون برو،کارهایی ک حالتو خوب میکنه انجام بده،قرآن بخون،ورزش کن.......مطمئنم خوب میشی

😭😭😭😭 عزیزم قوی باش بیرون برو،کارهایی ک حالتو خوب میکنه انجام بده،قرآن بخون،ورزش کن.......مطمئن ...

خیلی راهارو تو این دوسال انجام دادم واقعا خوبم شده بودم الان سه چهار روزی میشه دوباره حالم بهم ریخته اخه سه روز پیش قهوه خوردم بعد از دوسال