2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتقادی به این مزخذفات ندارم

احتمال اینکه از این بالاتر بره هست ولی فعلا صبر کن یه اصلاحی باید بکنه یهکم قیمتا ثابت بشه بعد بخر

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اعتقادی به این مزخذفات ندارم

خوبه آخرین لحظاتت اینقدرهنوزمحکمی........

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
پارسال این موقع 3.400 این چیزا بود یهو اومد پایین شد2.200 

بعد الان یهو شد چقدر؟؟ چهارتومن ناقابل

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

من یه نیم دارم ۴۸۰ هزار خریدمش یه سکه تمام دارم سال ۱۴۰۰ خریدم ۱۱ میلیون

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
منظورت از اخرین لحظات ترکیدن هس؟😂 از شما مذهبیا برمیاد

مذهبی نه😑خشک مقدسن اینا

قاطیش نکننن

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

پارسال این موقع 3.400 این چیزا بود یهو اومد پایین شد2.200 

پارسال تا سه تومان رفت بعد اومد پایین ، امسال شاید تا ۳۳۰۰ بیاد پایین ولی بعدش پرواز میکنه. وقتی اجناس، مواد غذایی، خودرو و همه چیز اینقدر گرون هستن چه انتظاری از طلا و قیمتش میشه داشت

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام