2777
2789
عنوان

بهم خوردن ازدواج

782 بازدید | 46 پست

من با یه آقایی در حال آشنایی بودم

همه چی خوب پیش رفت و از لحاظ عاطفی هم درگیر شده بودیم

اما بعد یه مدت یه مسئله ای رو که خودش و خانوادش از من قایم کرده بودن رو گفت.

برادرش که ۵ سال از خودش کوچیکتر بود، ازدواج کرده بود

و این مسئله رو از من مخفی کردن

با اینکه همه جزییات زندگیشونو مادر و پسر بهم گفته بودن

به من ربطی نداشت فامیلاشون تو کدوم ارگان و اداره کار میکنن اینارو گفته بودن اما اینکه برادر کوچیکترش عقد کرده رو نه

منم ناراحت از این مخفی کاری که اون دختر از من خبر داشته و من نه و اینکه ما خوب نمیدونیم کوچیکتر زودتر ازدواج کنه و هزاران دلیل دیگ

منم چند روز بعد از ایشون جدا شدم

با اینکه نزدیک به یه ماه گذشته هنوز فراموشش نکردم چون دوسش داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا حضرت عباس😐 چه دلیلی داشت جدا بشی یعنی چیییی اصلا به تو چه ربطی داشت ازدواج اون😭 چه تاثیری ر ...

اعتماد رو ازم گرفت

وقتی عقد برادرش رو مخفی کرد 

شاید روزی هم خودش نامزد داشته و جدا شده

خودش مستقیم گفت گزینه خوبی بودید ترسیدم جواب منفی بدید

یعنی خودشون هم این مسئله رو خوب نمیدونستن و قایم کردن

بیشتر با این مسئله مخفی کاریش مشکل داشتم اگه از اول میگفتن بد نمیدونستم 

یه جوری مخفی کاری انگار مثلا یع عیبی داشته خودش الان فهمیدی خب که چی  برادرش زوتر ازدواج کرده که کرده به تو چه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بیشتر با این مسئله مخفی کاریش مشکل داشتم اگه از اول میگفتن بد نمیدونستم 

این مخفی کاری نیست

اگه شما میپرسیدی برادرت مجرده و اون میگفت اره بعدش میفهمیدی دروغ گفته حق با تو بود

اما اینکه نگفتن زن داره میتونه به این دلیل باشه که فکر نمیکردن مسئله مهمی باشه یا رابطشون با عروسشون بد بوده و نمیخواستن از قبل شما و اون ارتباط داشته باشید

{ خانم هستم }
اگر فقط بخواطر این موضوع بوده . پس ایشون حق داشته پنهان کنه . چقدر عجیب هست تفکرتون؟ ولی از اول نبا ...

اولش که اصلا همدیگرو نمی شناختیم

مادرشون تلفنی صحبت کردن با مادرم 

چند بار تلفنی صحبت کردن و همه موارد رو میگفتن

اما این یه مسئله رو نگفتن

به مادر من حتی مدرسه ای که برادر کوچیکشون درس خونده رو هم گفتن اما نگفتن برادرکوچیکتر عقد کرده و قایم کرده