2777
2789
عنوان

چقد ارزش داره براتون

97 بازدید | 19 پست

اگه مثلا بچه تون و خواهر برادرتان پرستاری قبول بشه چقد بهش کادو میدید ؟ آیا انتظار مثلا ۷۰ میلیون اندازه یه پول عمل بینی زیاده ؟ برا خودم نمیگم ، خودم درسم تمومه سر زندگیمم!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بچه ی خودم باشه و منم پولدار باشم اره انقدر بهش پول میدم اما از فامیل توقع ندارم 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

خدایا توبه 

من خودم پرستاری بهترین دانشگاه ایران قبول شدم 

والا نه انتظار کادو داشتم نه کادو گرفتم 

جز خانواده ام و دایی کوچیکه ام بهم کادو دادن 

بله تو این شرایط اقتصادی دیگه باید سطح انتظار ها و توله ها پایین بیاد

نه چه خبره

گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی می‌سوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶

آره خیلی انتظار زیادیه!اورانیوم که کشف نکرده(نمی‌خوام ارزش کارش رو پایین بیارم اما واقعا عرضه به تقا ...

خب خیلی از دخترا هیچکاری نمیکنن ولی آیفون به دستن و قیافه عملیه .

نمیدونم واقعا از یه طرف میگم زیاده از یه طرف در مقایسه با بقیه دخترا میگم حق داره