2777
2789
طفلک مادرت... زتی که هیچکس حق حیاتشو نمیبینه... حتی بچه هاش...

عزیزم حق حیات اینه که ادم بره کلفتی بقیه رو بکنه؟

اتفاقا من میگم مامان جان نرو بچه هاش تپلن گردنت کمرت درد میکنه بشین خونه خودمون هر وقت دلت خواست یکم از کاراتو بکن تو دیگه ۵۰سالته زشته بری پرستاری بچه مردمو بکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با توئه به بابات هم بگو اون بهش بگه خودت مستقیم بگی مامانت لج میکنه

پدرم هم از این وضع خیلی ناراضیه اما هیچی قبول نمیکنه فکر میکنه ما داریم به ضررش میگیم 

ما میگیم خونه ما هرچقدر هم کار داشته باشه کارش سنگین و زیاد نیست میره اونجا سه تا بچه تپل مپل رو هی جابه جا میکنه با این سنش کمرش و گردنش درد میگیره

دختر گل رفتار مادرت اشتباهه.اونکه از خر شیطون نمیاد پایین شما هم بیخیالش شو.خودت برو اتاق درستو بخون ...

ممنونم مهربون انشالاه

پدرم هم دیگه به زبون اومده اما مرغش یه پا داره خرف مارو قبول نمیکنه 

عزیزم حق حیات اینه که ادم بره کلفتی بقیه رو بکنه؟ اتفاقا من میگم مامان جان نرو بچه هاش تپلن گردنت ک ...

حق حیات اینه که شماها و اون خواهرشو و پدرت و همتون متوجه باشید اون زن بجز رسیدگی به خورد و خوراک و نظافت و بشور و بساب و کار کردن و پول درآوردن برای شماها، حق دیگه ای هم داره. حقی مثل این که یه روزایی فقط ما خودش باشه بدون شماها. یه ساعتهایی استراحت کنه بدون نگرانی برای شماها، یه وقتایی برای خودش بره تفریح و مسافرت بدون دغدغه ی شماها، یه روزایی اگه خسته یا مریض و حتی بی حوصله اس نره سرکار بدون نگرانی برای خرج شماها، 

حق حیات داره ... حق زندگی داره.... حقی که همتون به یه نحوی ازش گرفتید... درست مثل میلیونها مادره دیگه

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
حق حیات اینه که شماها و اون خواهرشو و پدرت و همتون متوجه باشید اون زن بجز رسیدگی به خورد و خوراک و ن ...

عزیزم خب منم دارم همینو میگم وقت نمیکنه یه ارایشگاه بره به خودش برسه وقت نمیکنه بره یه رستوران با خودش خلوت کنه اخه اصلا ما به درک خونه و زندگی به درک پس خودش چی اخه مگه نگه داشتن 3 تا بچه ی تپل که هنوز راه نرفتن کار راحتیه هر بار بخواد اونارو بشوره کمرش نابود میشه 

مجبورش که نکردن خب نره نگه نداره بشینه به خودش برسه اصلا خونه زندگیم به درک

کاش حداقل خالتون یه کمکی کنارش میذاشت چه خبره ادم شاغل مگه ۳تابچه میاره

قحطی بچه اومده بود😏به ما مربوط نیست ولی کسی که سه تا بچه میاره باید فکر همه جاشو بکنه ما چه گناهی کردیم اخه