2777
2789
عنوان

بیاین عکس صورت پسرمو ببینید چه خاکی تو سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4637 بازدید | 142 پست
بابا این چیزب نیست که ترسوندی ما رو احتمالا گرمی زیاد میخوری یا تو بارداری خوردب

تو بارداری اسفرزه که فوق العاده سرده و کاسنی خوردم چون گرمی برام خوب نبود زردی هم نگرفت چون خیلی پرهیز کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اتاقتون سرده ، سرش سرما میخوره ترشح داره بینی

نه اناق نوبه

بینیش ترشح نداره 

ای کاش میشد فیلمشو بزارم جیگرم اتیش میگیره اینجوری میبینمش

خیلی کوجولوعه😭😭😭

لایک نکن دوست عزیز !                                             

سلام عزیزم  اگزما هست  تا ۶ ماهگی برطرف نشه تا ۲ برطرف میشه اگه نشه ۴ سالگی نهایت تا ۶ س ...

اره دقیقا دخترمنم ب همه اینا حساسیت داشت.حتی سرویس خابش پشم‌شیشه بود نمیتونستم داخلش بزارم. 

بعد زایمانم حتی خودم مثل بقیه زائوها نتونستم گرمیجات بخورم چون پوستش همینجوری میشدتا الانم همینجوریه‌نمیتونم گرمی بهش بدم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
بچه ی منم بییت روزشه خیلی بد نفس میکشه  موقع شیر خورنم ب شدت نفس کم میاره و گلوش حالت خلط داره ...

عزیزم اروم باش وقتی دنیا اومدهمه چیزش نرمال بود؟ نیاز ب دستگاه اینا نداشت؟؟اگه نه شاید نی نی سرما خورده .عزیزم تندتند نفس کشیدن نی نی ها عادیه ولی چون میگی خلط داره شاید سرما خورده یا موقه ای که دنیا اومده کامل گلوش تخلیه نکردن 

اسپری سدیم کلراید بگیر صبح و شب یه اسپری کن بینی تما خلط ها رو میشوره میبره

گرفتمش راستش هنوز استفاده نکردم میترسم

اخه بچم نفس کشیدنش نرمال نیست انگار ی مسکلی هست

میشه طرز استفاده شو بگی لطفا

لایک نکن دوست عزیز !                                             

عزیزم دختر من تا شیش ماهگی اینجوری بود یعنی خون میومد از صورتش فقط گرمیجات نخور یه مدت اگه شیر خودت میدی بعد یه روز درمیون حمومش کن کرم فیروزه بچه بگیر صورتشو بعد حموم کرم بزن هیچی نزن این پمادا فقط بیشتر داغونش میکنه من خودم همه راها رو رفتم نگرانم نباش چیز خاصی نیست دخترم الان ده ماهشه خوب خوب شده انگار نبوده اصلا خودتم اصلا تخمه نخور این پمادا ک میزنی یه روز خوبه باز دوباره درمیاد فقط و فقط حموم و نذار صورت خودشو چنگ بندازه دستکش دستش کن و ناخناشو کوتاه کن نکرانم نباش

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد