2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه سال پیش عروسی دوستم تنهایی رفتم ۱۰۰ دادم 

اون دوستم با مامانش و داداش کوچیکش اومد ی غذا هم برا باباش برد اونم ۱۰۰ دا😐😐😐

۵۰۰ بده

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
من اصلا ذهنیت بعضیا و درک نمیکنم درسته همه چی گرونه ولی عروس و داماد میرن عروسی میگیرن انتظار دارن ه ...

بله کسی که نداره کادو درست و حسابی بده باید اعلام کنه شرایطشو نداریم .ما فامیلامون تو خونه مراسم میگیرن حالا توقع پایین تر میاد لااقلش ورودی تالار و بستنی و دو مدل غذا و... ندارن خیلی هزینه ها کمتر میشه

بله کسی که نداره کادو درست و حسابی بده باید اعلام کنه شرایطشو نداریم .ما فامیلامون تو خونه مراسم میگ ...

نگا من از همه نظر میدونم قیمتا بالاس و خیلی در میاد پاشون مثلا عروسی های ما ۲۰۰۰ یا ۳۰۰۰ نفریه ولی از این ک انتظار دارن خوشم نمیاد عروسی کردن برای دل خودشون پس نباید انتظاری هم داشته باشن اگر شرایطشو ندارن ی فکر دیگه کنن مثلا عروسی های ما فامیل های دور حداکثر یک میلیون تا دو میلیون شاباش میدن نزدیک ترا هم طلا یا مبالغ بالاتر 

بازم بعد از عروسی میشینن اینور اونور میگن ۱۰ نفری مردم میان عروسی اینقدر میدن 

نگا من از همه نظر میدونم قیمتا بالاس و خیلی در میاد پاشون مثلا عروسی های ما ۲۰۰۰ یا ۳۰۰۰ نفریه ولی ا ...

نه یه سری چیزا اسرافه و زیاده روی .اما فکر کن عروسی ما شمالیه حیاط خونشون بزرگ بود مراسم همونجا برگزار شد اشپز خودی بودی صندلی ها قیمت مناسب اجاره کردن عروسی سال 95بود 5نفر اومدن خوردن 10هزار دادن آخه کوفت بخورین یکم فکر کنین انصافه شما یه املت خونت میخوردی بیشتر از این میشد بیچاره مادر عروسمون اینقدر شرمنده شد همشون 10تومن 20تومن دادن مامانم همش می‌گفت مراسمو برا شادی گرفتیم اشکال نداره اما واقعا ...

نه یه سری چیزا اسرافه و زیاده روی .اما فکر کن عروسی ما شمالیه حیاط خونشون بزرگ بود مراسم همونجا برگز ...

خواستم از همینجا بخاطر تربیت خانوادگیتون و فرهنگتون تشکر کنم، نوع نگاه و رفتار مادرتون ستودنیه، مرسی که هر چیزی رو علم نکردین برای شروع دلخوری

شب شراب نیارزد به بامداد خمار