2777
2789

خوابم بهم ریخته دوماه نمیتونم درستش کنم 

سر همین موضوع نصف کلاسای دانشگاهمو نتونستم برم توروخدا راه کار بدید 

از نامزدم جدا شدم شبا ذهنم خیلی درگیر میشه شب تا صبح گریم میگیره خوابم نمیبره 🤦‍♀️از صبح تا ساعت چهار و پنجم میخوابم 

لطفا نصیحت یا سوالای دیگه ازم نپرسید بگید چطوری خوابمو درست کنم قرصی چیزی میشناسید بدون نسخه بدن بخورم ساعت یازده شب که خوابم ببره؟ 

منم یه خواب راحت شده برام حسرت 

شب ک میشه اینقدرگریه وفکروخیال میکنم نمیتونم بخوابم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

روی صورت خود آب سرد بپاشید. استفاده از روغن‌های اسانس دار همچون اسطوخودوس به خواب آرام کمک می‌کند و باعث می‌شود سرحال‌تر از خواب بیدار شوید. مصرف غذا‌هایی که سرشار از منیزیم هستند، مانند تخم کدو، برای خوابیدن مفید است.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص خواب بگیر 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
خیلی سخته واقعا  ادم توکل روز سر درد داره حالش بده

صبح بیدارشدی یه قهوه بخور

چه قرصی بدون نسخه میدن؟ 

اره فکرکنم 

من خودم نگرفتم دادشم یه چندوقت میخورد 

میخورم فایده نداره

پس باید روان تواروم کنی میدونم شاید حرفم برات تکراری باشه 

ولی بروپیش تراپیست پیش یه تراپیست خوب

من یه چندوقتی ک میرفتم واقعاحالم بهترشده سبک ترشده بودم ذهنم اینقدردرگیرنبود