2777
2789

من اکثرا خونه هستم و همسرم عصرها کارش تموم میشه و‌ باهم میشیم. در طول روز با آشپزی، تماشای تلوزیون و گاها رفتن به خرید یا نظافت خونه خودمو سرگرم میکنم. ولی بیکاری باعث‌ میشه مشغولیت با گوشیم‌ خیلی زیاد باشه که نه تنها برام خوشایند نیست بلکه اذیت کننده هم هست.

شما چه سرگرمی‌های مفیدی پیشنهاد میدید ؟! و‌ یا روزتونو با انجام چه کارهایی میگذرونید☺️

پادکست گوش بده توی یه دوره توسعه فردی شرکت کن توی چیزی که دوست داری آموزش ببین و مهارتی رو یاد بگیر 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پارک پیاده روی

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

من سرکار رفتن و مشغول شدن به شغلی که واقعا دوست دارین رو بهتون پیشنهاد میکنم

مستقل شدن و وارد شدن به جامعه یه در تازه ای رو به روی شما باز میکنه

من خودم اغلب سرکارم و از این قضیه لذت میبرم 

روزا مدرسه تدریس میکنم عصرا روزهای زوج زبان آلمانی تدریس میکنم و روزهای فرد شینیون کار میکنم الانم سالنم معاشرت با آدمایی که میان و میرن خیلی برام لذت بخشه

ولی تو تایم های آزادم کتاب میخونم، به گل و گیاهام رسیدگی میکنم، فیلم میبینم یا مینویسم

پادکست ای توسعه فردی یا خود آموز زبان 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸