یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همچین میگن زن باید ال باشه بل باشه انگار خدا از اون بالا گفته زن باید این باشه اگه نباشه بشینه غصه بخوره،،این چیزا رو جامعه ی مرد سالار باب کرده فقط.
فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
چرا فکر میکنید زشت هستید ؟ چون اعتماد بنفس ندارید متأسفانه، باید خدمتتون عرض کنم هر انسانی با جوش با کک و مک با اضافه وزن با کمبود وزن با کوتاهی قد با بلندی قد با موی کوتاه با موی بلند و.... زیبا هست هر انسانی تو این دنیا بدون شک زیبا هست خدا کسی رو زشت به این دنیا نمیاره
زن به خودش عقل و شعور بدهکاره و به شوهرش زندگی با آرامش و پر پیشرفت بدون سلیطه گری و بی اعصاب بازی بدهکاره ، به پدر و مادرش عزت و آبرو بدهکاره ، به فرزندانش شادی و نشاط بدهکاره از همه مهههههم تر به همجنس هاش ارامش بدهکاره پس نباید برای تمام مرد های دنیا جلوه گری کنه
اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی