2777
2789

پسرم دوازده ماهشه هنوز نوک پنجه ای میایسته انگار اصلا نمیخواد راه بره دو ماه پیش بردمش فوق تخصص  ستون فقرات کودک سه بار تاکید ککرد که بچتون کآملا سآلمه .اما  دیروز بردمش بهداشت  گفتن   نباید نوک پا راه بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خواهر زاده ی من اینججوری بود رو پنجه راه میرفت منتها خواهرم برد زکتر گفت از زمانی ک تو شکم مادر بوده پاهاش بد مونده و تاندون پشت پایه بچه کوتاه بود یه کفش مخصوص براش داد با چند جلسه فیزیو تراپی خدارو شکر خوب شد الانم رو کامل پاش راه میره 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

پسردایی منم تادوسالگی همینطوری بود دکترگفته بودبایدعملش کنی

ولی زن داییم حتی توخونم ازین کفشایی ک بوق میزنه واسش خریدپوشوندبهش

درست شدالان خوب راه میره

لطفاواسه باردارشدنم یه صلوات بفرستین🙏ممنون میشم ازتون🌹

عزیزم 

ببر پیش ارتوپد 

بعدم فیزیوتراپ 

اون طوری بمونه ماهیچه ساق پا کوتاه میشه و کمی برجسته

چون رو پنجه راه میره عموما حرکتشم سریعتر از نرماله 

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
عزیزم ببر پیش ارتوپد بعدم فیزیوتراپ اون طوری بمونه ماهیچه ساق پا کوتاه میشه و کمی برجستهچون رو پنجه راه میره عموما حرکتشم سریعتر از نرماله

سلام خانووووووم چطوری

نه پیتزا تاره یک سالشه بچه هنوز درست راه نیفتاده که تعادلشون اینجوریه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
فک کنم رورویک اینجوریش کرده

منم باردارم سره دختر  خواهرم خیلی ناراحتی کشیدیم الان تو سیسمونیم خریدم روروعک ولی حس خوبی بهش ندارم میترسم دوباره اون پروسه  برای دخترم پیش بیاد 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
عزیزم ببر پیش ارتوپد بعدم فیزیوتراپ اون طوری بمونه ماهیچه ساق پا کوتاه میشه و کمی برجستهچون رو پنجه راه میره عموما حرکتشم سریعتر از نرماله

😙😙😙😙😍😍😍

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design