2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

46 بازدید | 6 پست

خانومای گل سلام 

امروز متوجه شدم هر دوتا کلیه هام سنگ داره حالا جواب سونو رو میخوام به دکتر نشون بدم ولی شهرمون دکتر اورولوژی نداره  ولی دوتا متخصص داخلی داره  دکتر داخلی میتونه کاری برام انجام بده نوبت بگیرم یا برم مرکز استان کسی تاحالا برای مشکل کلیه به دکتر داخلی مراجعه کزده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن هنوز نرفتم. چند ماه پیش کلیه درد شدید گرفتم رفتم سونو  گفت برو دکتر. وقت نکردم هنوز

وای چه قدر دیر کردین من الان برام دغدغه شده اگا از دوباره درد بگیره باید چه کار کنم در صمن مدتیه سوزش ادرار دارم فکر کنم از همین سنگهاست

وای چه قدر دیر کردین من الان برام دغدغه شده اگا از دوباره درد بگیره باید چه کار کنم در صمن مدتیه سوز ...

اب زیاد بخور من خودم ب زورم شده اب زیاد میخورم. از داروخانه قطره سنکل بخر بخور روزی چند بار سنگو خورد می‌کنه دفعش بدود درد و آسون میشه