2777
2789

سلام .من تعرف این کپسول رو برای تحرک و مورفولوژی و تعداد شنیده بودم و امروز بالاخره خریدم.کسی اینجا همسرش استفاده کرده؟نتیجه گرفتن؟و اینکه روش مصرفش چطوره؟ممنون

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
سلام من شوهرم دوسه هفته است داره میخوره روزی یه دونه. در حال اقدام هستیم اگه باردار باشم یعنی جواب داده

ببخشید انقدر دیر جواب میدم نمیدونمچرا نی نی سایت یهو ف یلتر میشه.من جایی دیدم گفته بود ذوزی سه تا به عنوان مکمل غذایی

روی خودشم نوشته ۹۰تا برای یک ماه که میشه روزی سه تا

شما دکتر براتون تجویز کرد؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توکل به خدا ان شاءالله که برای ما هم جواب بده

سلام عزیزم خوبی

وقتی تیکر بارداریتونو دیدم خیلی خوشحال شدم

میشه بگین همسرتون روزی چندتا ازین قرص مصرف کردن؟ومشکلشون چی بود؟همسر من تحرکش کمه

خواهش میکنم برای مامان شدنم یک صلوات بفرستین....
سلام عزیزم خوبی وقتی تیکر بارداریتونو دیدم خیلی خوشحال شدم میشه بگین همسرتون روزی چندتا ازین قرص م ...

سلام عزیزم ممنون خانمی ان شاءالله ب زودی تیکر بارداری خودت رو ببینیم.فکر کنم روزی یکی خورد اخرش چون داشتم سرخود بهش میداد ترسیدم بیشتر استغاده کنه البته از اسپرمی ک بعدش دهدیم تاثیر انچنانی ندیدم مورفو از صفر شده بود یک و تحرک از ۴۰شده بود ۳۰ فکر میکنم.ولی بعدش دکتر قرص ویتامین ای ال کارنیتین و پنتوکسی فیلین داد من ماه بعدش باردار شدم خدا رو شکر دیگه واقعا نمیدونم تاثیر قرصا بود یا عمل یا چیز دیگه ولی قطعا معجزه خدا بود چون اخرین ازمایشش خوب نبود .

سلام عزیزم خوبی وقتی تیکر بارداریتونو دیدم خیلی خوشحال شدم میشه بگین همسرتون روزی چندتا ازین قرص م ...

مشکل همسر من تحرک کم و مورفولوژی نرمال صفر بود

پنتوکسی فیلین نصزف کردن برای تحرک؟من شنیدم یخ درمانی هم برای تحرک خیلی خوبه هر شب ب مدت یه ربع یخ روی بیضه گذاشتن البته ن جوری ک یخ بزنه غیر مستقیم

سلام عزیزم ممنون خانمی ان شاءالله ب زودی تیکر بارداری خودت رو ببینیم.فکر کنم روزی یکی خورد اخرش چون ...

ممنونم عزیزم

راستش به همسر من حتی یدونه ویتامینم نداد دکتر 

خودش ویتامین ای و قرص جوشان سی میخورد و ول من

حالا ی قوطی 90تایی فرتیل اید من گرفتیم که روزی دوتا بخوره

قبل عمل 3ماه ال کارتنین و پنتوکسی فیلین خورد ولی تحرکش بدتر شد حتی مورفولوژی که بالا بود اونم یکم کم شده بود

همسرم مشکلش فقط تحرکه که کلاس آ که باید بالای 25باشه 2هستش

تعداد و مورفو نرماله

دیگه نمیدونم چی میشه

شما چند ماه بعد عمل باردار شدید و چند ماه بعد عمل بود که فرتیل اید رو شروع به مصرف کردین؟

خواهش میکنم برای مامان شدنم یک صلوات بفرستین....

سلام دوستان بنده عمل وازستومی انجام دادم الان اسپرمم ضعیف بعددکترواسم کپسول فریتل ایدمن نوشته کسی هست اینکارانجام داده باش بعدکپسول مصرف کرده باش جواب گرفته باش

ممنونم عزیزم راستش به همسر من حتی یدونه ویتامینم نداد دکتر  خودش ویتامین ای و قرص جوشان سی می ...

هشت ماه بعد از عمل باردار شدم و ۶ماه بعد از عمل فرتیل اید من رو مصرف کردن

چه مدت از عملشون میگذره؟نتیجه ی این عمل نیاز ب صبوری داره و خودتون هم حتما تقویت خوراکی بکنید هر دوتون ان شاءالله حتما نتیجه مگیری دعات میکنم عزیزم