2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه باعث جذر و‌مد آب دریا میشه ،بدن انسان هم از آب تشکیل شده ،ممکن نیست تاثیر روی ماهم بذاره ؟

جذر و مد در حد اقیانوس ها هست . دریای مدیترانه جذر و مد نداره ، ما از دریای مدیترانه خیلی کوچکتریم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چرا تعلیق🤷🏻‍♀️😐 ب شما باید بگیم داداش یا خواهر؟  جنسیت زده زن  ولی پروفت مرد:/

آره من خانم هستم‌،نمیدونم‌چرا سایت برام کارکتر آقا گذاشته عکس گذاشتم ولی هنوز نی نی سایت تایید نکرده 

صبح سر مسائل اینکه روشنفکری زیاد خوب نیست فحش و فحشکاری شد ،من چون دوبار تاپیک پشت هم زدم تعلیق شدم 

هیچی ...دنیای پوچ

جذر و مد در حد اقیانوس ها هست . دریای مدیترانه جذر و مد نداره ، ما از دریای مدیترانه خیلی کوچکتریم . ...

یعنی حتما باید آب زیاد باشه تا تاثر بداره ؟ مطالعه میکنم

هیچی ...دنیای پوچ

آره من خانم هستم‌،نمیدونم‌چرا سایت برام کارکتر آقا گذاشته عکس گذاشتم ولی هنوز نی نی سایت تایید نکرده ...

اها

اره تایید عکس تو سایت طول میکشه 

بعضیا کاربرا هارن باهاشون دهن ب دهن نشوو 

واقعا دلیل عصبانی بودم امروز رو به قمر در عقرب ربط میدی وقتی دلیل بزرگتری هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

نه ندارم 

ولی اکثرا عصبین😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من که پریودم دلیل موجه دارم😂🖐

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

حالا که جمع جمع خوش اخلاقای امروزه...اگه مشکلمو اینجا بگم راهنمایی میکنین؟

نمیخوام تاپیک جدا بزنم ممکنه شناسایی بشم چون امکان حذف تاپیک هم دیگه نیست🥲

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡