2777
2789

توی جامعه یا خانوادش یا هرجایی

وقتی داری از حقت دفاع میکنی و اون وسط یه مرد بیشعور روانی جلوی همسرتون تهدیدت کنه و حرفای بد بزنه 

و همسرتون چیزی نگه؟

آیا این مرد بی غیرت و بزدل نیست؟

مرد نبود زن بود به جای اینکه حمایت کنه مثل... وایساد تماشا کرد قلبم میسوزه وقتی یادش می افتم، بعد همون زن چکارا نکرد با زندگیم که حتی نمی خوام یادم بیاد تا استخوان ها بدنم دردشو حس می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اتفاق افتاده توی کلینیکم، همراه یکی از بیمارها سر هزینه ویزیت خودش برید و خودش دوخت و بعد هم حمله ور شد سمت منشی و بعد هرچی میتونست به من گفت همسرم هم بود حتی اجازه ندادم کوچکترین دخالتی بکنه با اینکه داشت از خشم میترکید

چون شغل منه و بحث جایگاه من در میان بود اینطوری هرکس از راه میرسید در نبود همسرم هرطور که دلش میخواست برخورد میکرد و فکر میکردند من ضعیم و توان دفاع از خودم رو ندارم

برای شماهم بستگی داره که چه زمانی و کجا این اتفاق افتاده باشه.

مرد نبود زن بود به جای اینکه حمایت کنه مثل... وایساد تماشا کرد قلبم میسوزه وقتی یادش می افتم، بعد هم ...

منم همینطور 

اما من غریبه بود بعد یه لات اومد وسط دیوانه بود

زشت ّخدا حرفاشو بگم 

این بی‌غیرت هیچکی نگفت

مال من همسایه بود، حق هم با من بود، کاری کرد که از اون ساختمان رفتیم بس که اذیت می کرد

دقیقا مال من همسایمون بود 

حق با ما بود 

من ذره ای جسارت نکردم 

فقط دامادشن دیوانه بود جلو شوهرم فحش ناموسی داد بهم 

بخدا یادم میفته قلبم آتیش میگیره 

من اینترنتی مشاوره طلاق گرفتم هنوز برام جلسه نذاشتن.

عجله نکن، می دونم خیلی سخته، چون کشیدم، میگم جایی که انتظار داری ازت حمایت نشده و پشتت خالی شده

گلی من ۹ سال تحملش کردم 

۹ سال گفتم کار میکنم روش درست بشه، نشد 

ذاتش بی‌غیرت

بخدا این نمونه کوچیکشه 

رفیق فابریکش الان ریسش شده سره کار

رفیقش ۲ بار ازدواج کرده و دوباره طلاق داده من چند بار دیدمش از نگاهاش بدم میومد 

سره کار با همه خانما بگو بخند نامتعارف داره ( من خودم کارمند بیمارستان نیکان بودم رابطه سالم همکار هارو درک میکنم)

چهارشنبه سوری یا بعضی وقتا گیر میده با دوستم بریم، یعنی آنقدر بی غیرت میگم من با این شخص راحت نیستم