2777
2789
عنوان

جوجه رنگی

161 بازدید | 26 پست

خانوما میخوام جوجه رنگی بخرم چیکار کنم زیاد زنده بمونه ؟ بعد بزرگ شه حمله نمیکنه😂بنظرتون جوجه بخرم یا اردک؟ ممنون😊❤

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جوجه اردک  بزار تو اب بازی کنه

من یه بار خریدم کور شد🥲غرق نمیشه؟😂

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
دوتااردک خریدم واس پسرم.جوجه بدم میاد.چراباید حمله  کنن مگه وحشین😅

آخه یه جوجه رنگی خریدم خروس شد مثل خر حمله میکرد بعد یروز گربه بردش🥲

برا اولین بار خواستم یه جوجه اردک بگیرم فکر نمی‌کردم اینقدر فرز باشن نتونم بگیرم.جوجه مرغ زرد بگیر

جوجه اردک دنبالت راه میوفته😂😂شما چند وقته گرفتی چی میخورن؟

شبا جاشونو گرم نگه دار.‌.حتی میتونی روشون پارچه بندازی‌‌.. بعد ک بزرگتر شدن بهش سیر و پیاز خورد شده ...

بعد اردک هم وحشی میشه اردک و چیکار کنم؟

آخه یه جوجه رنگی خریدم خروس شد مثل خر حمله میکرد بعد یروز گربه بردش🥲

😂😂الاهی،جوجه رنگیا اکثرا خروسن.مگه اینکه ازون جوجه های قهوه ای یامحلی بخری ک خانم مرغ بشه.

بیچاره خروس

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود