2777
2789

دوساعت پیش کشیدم چون گیر کرده بود تو لثه 20 دقیقه تموم داشتن دو نفری دهنمو سرویس میکردن 😭😭 الانم هنوز خون میاد 😑 پانسمانو برداشتم دستمال گذاشتم بعد چایی کیسه ای گذاشتم ولی مث چی خون میاد و درد فجیعععععع همه ی سر وگردن و فکم تیر میکشه 😭چیکارش. کنم

.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین طور بودم از درددددد داشتم میمردم عین شما خیلی طول کشید درش بیارن 

اومدم خونه خوب بود بیحسی ک رفت مرگو با چشام دیدم تا دوساعت داشتم میمردم تا اینکه پیش بخاری خوابم برد و کمی اروم شد .

تا میتونی حوله گرم  کن بزار روش خیلیییی  خوبه 

منم همین کارو میکردم

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
منم همین طور بودم از درددددد داشتم میمردم عین شما خیلی طول کشید درش بیارن  اومدم خونه خوب بود ...

هنوز بی حسه احساس سنگینی میکنم تو اون قسمت و دارم میمیرم وای اگر بی حسیش بره واقعا میمیرم 😭😭😭

.....

اسیاب هرجا رفتم گفتن جراحیه و 3 تومن این اقا یه پیرمرد بهدار تجربیه که کل خاندامون و یه دور سرویس کر ...

کاش پیش یه دکتر متخصص فک میرفتی عجیبه این درد بعد کشیدن اصلا طبیعی نیست چون خودمم کشیدم هیچی نفهمیدم هیچی!!!

به خاطر همون فشارها به دندون کناری و لثه فشار اومده باید قبل از از بین رفتن بیحسی مسکن میخوردین 

من دندون عقل کشیدم هیچ دردی نداشتم چون کار دکترم خیلی خوب بود 

همیشه دنبال دندون پزشک خوب باش 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
هنوز بی حسه احساس سنگینی میکنم تو اون قسمت و دارم میمیرم وای اگر بی حسیش بره واقعا میمیرم 😭😭😭

اره فشار زیاد به فک اومده 

اگ بیحسی بره داغون میشی از همین الان پیشگیری کن و حوله گرم کن بزار 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!