2777
2789
عنوان

کسی تاحالا از دعای نادعلی حاجت گرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 35 پست
بله معجزه شد

حاجتتون چی بود اگ امکانش هست بگین

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه نمیدونی که من چقدر دعا کردم سوره خوندم چله برداشتم نذر دادم.... آخه یکی به صلاحم نیست دوتا به ص ...

بزرگترین گناه به درگاه خدا نه دروغ هست نه زنا نه غیبت نه حسد نه نه ...... بزرگترین گناه به درگاه خدا ناامیدی از خداست. پس لطفا بخون و ازین تاپیک ها نزن اگر خدا صلاح بدونه حاجت روا میشی. تمام

من نادعلی هم خوندم بایه عالمه ختم دعانمازدیگ 

ازهیچکدوم جواب نگرفتم 

اینافقط برامن جواب نمیده خداچراصدای منونمیشنوه 

دلم خونه💔

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
من نادعلی هم خوندم بایه عالمه ختم دعانمازدیگ  ازهیچکدوم جواب نگرفتم  اینافقط برامن جواب ...

من تو ام یا تو منی؟💔

آخه چندتا به صلاح نیست؟

قبلنا با امید کامل میخوندم ولی الان دیگه نه همش شک دارم تردید دارم همش از کاربرا میپرسم تا یکم امیدوار بشم

عزیزم من از صلوات حاجت گرفتم یه چیز مهم دیگه ام که چند روزه بهش رسیدم اینه که دعا در حق دیگران باعث ...

مررررسی عزیزم برات حمد خوندم انشاءالله حاجت روا بشی💚

نذر 124 هزار صلوات؟

میخوام یه نذری برای امام زمان کنم نمیدونم چی باشه چیکار کنم....

حاجتتون چی بود اگ امکانش هست بگین

را امتحانم نخوندم کل سال رو نخوندم بنا به شرایطی

بعد یه هفته مونده بود به امتحان فکر کنم هرشب هفت بار  ناد علی خوندم. 

فکر کنم همون شب چهارم بود که شروع کردم امتحان کنسل شد

گفتم خدایا من که نمیتونم کل سال رو تو یه هفته بخونم خدایا پاس بشم فقط

بعد شب هفتم بود که در کمال ناباوری گفتن امتحان رو انلاین میگیرن و پاس شدم با کمی تقلب😮‍💨 کرونا تموم شده بود اون موقع  و هفته قبلش حضوری رفتیم امتحان دادیم بخاطر همین بچه ها تو شوک بودن که چرا انلاین

یه بار دیگه هم خوندم با دعای صحیفه سجادیه 

پروژمو کامل نکرده بودم و خیلی مهم بود و باید  اون روز تحویل میدادمش

بعد دقیقا قبل اینکه سر همون کلاس برم آب دانشگاه ترکید😂 همه رو فرستادن خونه برا چند روز منم خوشحال و خندان برگشتم خونه و کارامو تکمیل کردم🥰 

زیاد اتفاقات افتاده اما چون درس و ... برام مهمه اینارو خیلی یادم مونده

خدایا شکرت واقعا ✨ 

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
را امتحانم نخوندم کل سال رو نخوندم بنا به شرایطی بعد یه هفته مونده بود به امتحان فکر کنم هرشب هفت ب ...

میشه برامن دعاکنی 

من هرچی ختم ودعامیکنم جوابی‌نمی گیرم نمیدونم چراخداصدامونمیشنوه

من تو ام یا تو منی؟💔 آخه چندتا به صلاح نیست؟ قبلنا با امید کامل میخوندم ولی الان دیگه نه همش شک د ...

💔

من خسته شدم ازاین کلمه صلاح نیست 

یعنی صلاح مافقط زجروعذاب همیشگی ایه 

خسته شدم ازهمه حرفایی ک بهم میزنن صبرزمانش نیست 

چقدردیگ صبرکنم هرچی توزمان خودش قشنگه 

من واقعادارم عذاب میکشم نمیدونم چراخداصدامونمیشنوه چراجوابمونمیده

💔 من خسته شدم ازاین کلمه صلاح نیست  یعنی صلاح مافقط زجروعذاب همیشگی ایه  خسته شدم ازهم ...

برات دعای یستشیر خوندم الهی که به حاجات میرسی اگه هم که نرسیدی حکمتشو بفهمی

شما هم برا من دعا کن دعای دیگران برای بقیه میگن به اجابت میرسه✨

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
برات دعای یستشیر خوندم الهی که به حاجات میرسی اگه هم که نرسیدی حکمتشو بفهمی شما هم برا من دعا کن دع ...

ممنون عزیزم لطف کردی 

کاش حکمتشوبفهم حداقل کاش بفهمم میرسم یانه خسته شدم ازانتظار

من هرشب دعای توسل وزیارت عاشورا میخونم خوندم حتمابرات دعامیکنم