2777
2789
عنوان

دوس پسرم ۴ روزه خبری ازش نیس😐

500 بازدید | 29 پست

سه روزه نیست از طریق دوستام ازش خبر دارم ک حالش خوبه ولی سرش شلوغه این وسط ی خبری از من نگرفته بنظرتون چیکار کنم اگ پیام داد چجور برخورد کنم باهاش؟

همونی که دلش پیش تو گیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاک بدرک

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

اگه براش مهم بودی ی روزم بی خبر ازت نمی موند 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
وای ول کن تورو خدا بزن بلاکش کن اگه اهمیت داشتی براش ی سلام خوبی عزیزم ۵ ثانیه ام وقتشو نمیگرفت

آخه اینترنه تو بیمارستان شیفته میگم شاید سرش خ شلوغ بوده

همونی که دلش پیش تو گیره
پزشک شیفته

بیا برو استارتر

بیا برو

بچه بازی در نیار

مگه یه پزشک چند ساعت پشت سر هم شیفته؟

بدترین حالتش 24.48 عه توی اورژانس

24 ساعت شیفت. توی بدددددددترین حالت

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه