2777
2789

بذارم بره خیلی دلم چرکه حس میکنم من براش مهم نیستم میخواد تنها بذاره بره

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متنفرم از این کار مردا 

یعنی هرچی میگم من چی میگه دوست دارم برم گفتم وقتی رفت نه زنگ میزنم بهش نه جواب زنگشو میدم عذابش میذم

من باشم نمی‌زارم بره .ازش مطمئن هستم اما ترجیح میدم با ماها بره تا..

چطوری نمی‌ذاری دوستاش مطمئنند ولی نمیتونم نذارم جز اینکه اذیتش کنم 

خیلی بستگی به جنبه شوهرت داره 

ولی من باشم نمیذارم چون آخرش مردن یه کرمی میریزن

مخاف تفریح مجردی بعد ازدواج نیستما ولی مسافرت مجردی رو حقیقتا مخالفم

اونم شمال که هواش جون میده برا لهو و لعب😂😂😂

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

اصلا با خودتون سفر نمیره ؟؟ 

من خودم تشویقش،میکنم بره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یعنی هرچی میگم من چی میگه دوست دارم برم گفتم وقتی رفت نه زنگ میزنم بهش نه جواب زنگشو میدم عذابش میذم

اوممم چرا؟ 

خب گاهی با دوست بودن چ اشکالی داره؟ 

دوستش آدم خوبی نیس؟ هوله؟ 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بگو خب این چند روز که تو نیستی حوصلم سر میره منم برنامه میچینم با بچه ها برم شیراز مثلا 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

اشکالی ندارد جز اینکه براش بی اهمیتی اگه واقعا من براش مهم بودم نمیرفت

چرا همچین فکری میکنی؟ تو با دوستات نمیری بیرون؟ 

برای شما وقت و گردش نمیزاره؟ اگ اینجور نیس حق داری

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨