2777
2789
عنوان

چاقی

126 بازدید | 12 پست

سلام 

تاحالا شده حرفی بشنوین بابت چاقی تون‌که بهتون بربخوره و رژیم بگیرین و دیگه چاق نشین؟

من حرفای زیادی از شوهرم می‌شنوم 😔

بارها کم کردم ولی برگشته 

آخرین بار پریشب مثلا با خنده و شوخی بهم گفت خپل!!! 

یا چند وقت پیش به مادرشوعرم گفتم من هم سرکار میرم هم دانشگاه 

هم بچه 

هم خونه 

ولی فلانی( شوهرم) فقط سرکار می‌ره وبعدش میاد چن‌ساعت می‌خوابه باز غر میزنه خسته م 

من خوابم هم کمه ولی قد اون‌غر نمی‌زنم 

گفت آخه اون ضعیف ( ینی لاغر) 🙃

انگار چاق ها نباید خسته شن 

قد ۱۶۰ 

وزن ۷۷

عزیزم باشگاه ثبت نام کن .

شده ۲ ساعت از صبح یا شب رو در اختیار باشگاهت قرار بده ولی برو

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باشگاه ثبت نام کن . شده ۲ ساعت از صبح یا شب رو در اختیار باشگاهت قرار بده ولی برو

اخه وقت نمیکنم باشگاه برم 

من زیاد غذا میخورم !

خیلیا میگن ما کم میخوریم ولی چاق میشیم 

ولی من میگم زیاد میخورم 

اراده م جلو غذاها ضعیف 

مگه مردای ایرانی خانومای تپل دوس نداشتن؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

عزیزم وزنت بالا  کالری شماری رو شروع کن تا هفته ای ۱ کیلو کم کنی من خودم دارم با این رژیم پیش ...

اره یه بار با کالری شماری از ۷۵ رسیدم به ۵۷ 

ورزش هم میکنی؟

اخه وقت نمیکنم باشگاه برم  من زیاد غذا میخورم ! خیلیا میگن ما کم میخوریم ولی چاق میشیم  ...

عزیزم توی طول روز آب زیاد بخور که زیاد گرسنه نشی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
اره  باورت میشه من حتی گرسنه نمیشم؟ فقط دلم غذا خوردن میخواد

پرخوری عصبی نداری ؟

خو چرا مسئولیت های خونه رو تقسیم نمیکنی که خستگی کمتر شه و بتونی استراحت و ورزش داشته باشی؟

کم می‌کنه در حد جاروبرقی کشیدن و شستن بچه 

بقیه ش از دستش برنمیاد 

غذا پختن و اینا