2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیاتون اند بیشعوری هستید شاید ۲۰۰ تمن برای شما مضخرفا هیچی نباشه ولی یه خانواده با کلی زحمت جمش کرده حتی اگ بیشخصیت هستید حداقل یکم ادای با شخصیتا رو درارید

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
طلا ابان ماه میشه ۴ میلیون اون موقع بفروشیش شاید بتونی یکاری بکنی یا خونه بخری✨

نه بابا مگه چقدر میشه که بشه باهاش خونه خرید،ای خواهر دلت خوشه ها،بعدشم این پول برای اینه ماازش کاری راه بندازیم کرایه وخرج خونه و....

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   
لباس زیرم فروشش عالیع بجز اون دوتایی که گفتم 

خواهرشوهرم داشت درامدشم خوب بود ولی میگفت حرص وجوشش زیاده،شوهرکرد مغازه روهم جمع کرد

بعضیاتون اند بیشعوری هستید شاید ۲۰۰ تمن برای شما مضخرفا هیچی نباشه ولی یه خانواده با کلی زحمت جمش کر ...

افرین به دقیقا یه سریا نه مسئولیتی دارن نه چیزی دنبال یه چیزن واسه خنده،ولی مافعلا کل سرمایه دستمون همینه،

به نظرم اگه نقاشیت خوبه برو تو تمریناتش و حداقل یک چهار سالی طول می کشه که حرفه ای بشی اون موقع با 2 ...

الان چیکارکنم

ادکلن یا لوازم آرایشی فروششون خوبه چون خانما همیشه ازت خرید میکنن من چندوقت پیش داشتم تا قبل عید خیل ...

خب باید برم خرید کنم عکاسی کنم بزارم پیجم،من بلد نیستم راهنماییم میکنی

من از بازار گلوبندک خریدم و عکاسی هاش با من نبود با خواهرم بود 

خب مگه نمیشه پول ندی فقط انلاین بفروشی بعد درصد بگیری،راستش مامغازه اینازیاد داشتیم سودمون همیشه ته کاره که میمونه،یعنی اصولا جنسا صفرنمیشه که سودتو ببری،بااین هزینه ها واینا اخرش ضرره،ولی انلاین شاپ نداشتم تابحال

خب مگه نمیشه پول ندی فقط انلاین بفروشی بعد درصد بگیری،راستش مامغازه اینازیاد داشتیم سودمون همیشه ته ...

من واقعیت اونجوری کار نکردم در جریان نیستم ولی

نه تو آنلاین شاپ معمولا تموم میشن تازه به یکسری از افرادی که میخواندهم نمی‌رسه 😂

من واقعیت اونجوری کار نکردم در جریان نیستم ولی نه تو آنلاین شاپ معمولا تموم میشن تازه به یکسری از ا ...

خب فالوورات ازکجان،من پیجمم تازه زدم،اصن بلدنیستم چطور شروع کنم