2777
2789
عنوان

شما باشین چی میگین

83 بازدید | 9 پست

شمااگه تواین شرایط باشین چکار میکنین؛ 

من خیلی وسواسیم یه خواهر دارم که باهم رابطمون خیلی خوبه خواهرم یه دختر داره خیلی شیطونه پنج سالشه ما تازه مبل هامون عوض کردیم حدود پنجاه شده دخترش روی مبل راه میرفت و رو دسته مبل وایمیستاد من خیلی ناراحت شدم پدرمادرش هیچی بش نگفتن بعدش تو اتاق دختر من میرفت عروسکاش چرخش همه چیا میاورد بیرون بازی میکرد و مینداخت اونور... منم چند بار گفتم نکن و نرو رو مبل و... خواهرم ناراحت شد، از دیشب تاحالا حس بدی دارم خیلی ناراحتم. کارمن اشتباه بوده یعنی ندید بدید بازی دراوردم؟؟؟ 

نه کار اشتباهی نکردی خواهرت خودش بچشو جمع میکرد که کسی بهش چیزی نگه بهش بر بخوره نباید ناراحت بشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو مبلات کاور بکش که هر چند وقت یکبار بشوری ..سعی کن با وسواس مبارزه کنی چون روزها و عمرت میگذره و همه چیز تغییر می‌کنه فقط ذهن و جسم تو فرسوده شده

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

من خودمم مثل شما حساس هستم، برای اینکه دیگران بهم نگن ندید بدید چیزی نمیگفتم ولی همش از تو حرص میخوردم، تا اینکه دیدم دقیقا همونا که بهم میگن چقدر حساسی خودشون به شدت رو وسایل هاشون حساسن، والا الان انقد گرونیه به زور یه وسیله میخریم پس باید حواسمون باشه زودم خراب نشه، شما هم مطمعن باش خواهرتم جای شما بود حساس میشد

کارت درست بوده،خواهرت چطور متوجه نمیشه باید به بچش تذکر بده،شایدم حسادت میکنه،از خداشم هست که بچش خر ...

نه خواهرم حسود نیست فقط خیلی بیخیاله عین من حساس نیست من رو تک تک وسایلم حساسم امااون نه

نه خواهرم حسود نیست فقط خیلی بیخیاله عین من حساس نیست من رو تک تک وسایلم حساسم امااون نه

جلوی چشم خواهرت و همسرش،باید دخترشونو بغل کنی و از روی مبل بیاری پایین و بهش بگی،روی مبل راه نمیرن،میشینن(یعنی طوری رفتار کن که انگار تو مادرشی،شاید اینطوری خواهرت متوجه بشه مادر شدن فقط به لحاظ بیولوژیکی نیست)اصلا نباید دعوا کنی

یا وقتی وسایل دخترتو میندازه اینطرف و اونطرف،باید عروسکو بدی دستش و نحوه درست بازی کردنو بهش یاد بدی(اینطوری در واقع داری به خواهرت آموزش میدی)

جلوی چشم خواهرت و همسرش،باید دخترشونو بغل کنی و از روی مبل بیاری پایین و بهش بگی،روی مبل راه نمیرن،م ...

دیشب تولدم بود اومده بود منو سوپرایز کنه الان چند ساله همیشه شب تولدم میاد واسم کیک میاره، شوهرم دیشب تا حالا ناراحت بود امروز فهمیدم از این کار خواهرم ناراحت شده. میگه بااین کار منو سبک میکنه نمیزاره من تولد بگیرم واست😑

دیشب تولدم بود اومده بود منو سوپرایز کنه الان چند ساله همیشه شب تولدم میاد واسم کیک میاره، شوهرم دیش ...

برای رفع این مشکل،باید چند روز مونده به تولدت به خواهرت بگی که همسرت میخواد روز تولدت ببرتت بیرون