2777
2789
عنوان

برای خودم خیلی متاسفم

450 بازدید | 18 پست

شاید اگه تو طول زندگیم احساسی فکر نمیکردم و عمل نمیکردم و پول هام رو جمع میکردم و تو یک چیز خوب سرمایه گذاری میکردم وضعم خیلی بهتر بود شاید اگه بعضی انسان های مزخرف رو وارد زندگیم نمیکردم حالم بهتر بود 

واقعا ای

کاش مثل بعضی از کاربرهای اینجا منطقی و اقتصادی فکر میکردم 

من هم پول خوب داشتم هم شانس خوب هم فرصت های خوب خودم زندگیم رو خراب کردم 

یعنی نمیخوای دیگه این رویه رو ادامه بدی 

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افسوس گذشترو نخور کفن جیب نداره همه باید بزاریم بریم هیچکس باخودش نمیبره فرعون با اون تشکیلات یقرون باخودش نبرد ،مال دنیا بکسی وفا نکرده همه دست خالی و ک و ون برهنه میریم نوبتی 

افسوس گذشترو نخور کفن جیب نداره همه باید بزاریم بریم هیچکس باخودش نمیبره فرعون با اون تشکیلات یقرون ...

اره اما اونی که رفاه بیشتری داشته و کمترین اشتباه رو کرده بیشترین لذت رو از زنذگی برده و راحت تر میمیره 

بعدشم این دنیا دو روزه عشق و حال کن حرف این کاسباست تا مشتری گیرشون بیاد به خودشون بگی هزار تومن بده سکته میکنن 

مگه چی کار کردی که قابل جبران نیست چند سالته  بزرگ ترین اشتباه من این بود ک ارزش خودمو نمیدونس ...

وارد کردن انسان های فرصت طلب و منعت طلب و بدرد نخور وارد زندگیم و احساسی فکر کردن و هدر دادن پول در راه چرت وپرت

اره اما اونی که رفاه بیشتری داشته و کمترین اشتباه رو کرده بیشترین لذت رو از زنذگی برده و راحت تر میم ...

مردن‌مردنه بهتر و بدتر نداره الان ملکه انگلیس مرد مادر بزرگ‌منم‌مرد فرقشون چیه؟ 

مردن‌مردنه بهتر و بدتر نداره الان ملکه انگلیس مرد مادر بزرگ‌منم‌مرد فرقشون چیه؟ 

یکی در رفاه زندگی میکنه میمیره یکی در بدبختی 

یکی به ارزوهاش میرسه یکیم به گور میبره 

فرقی نداره ؟ 🤔

سلام ببخشید تاپیک قبلیتون حذف شد و داشتم جواب مینوشتم که اینجا می نویسم. نمی دونم در حال حاضر چه حسی دارین و چه اتفاقی افتاده که به این نتیجه رسیدین ولی این دوتایی که فرمودین (به دروغ اظهار دوستی  یا بیان کردن تنفر از شخصی)بنظرم شاید هر دو تاشون بد باشه؛ چرا از بد به بدتر پناه بیاریم؟ همین الآنم چند کاربر با هم دعوا کردن. هیچی هیچی هیچی ارزش دل شکستن نداره. چون ممکنه یک کاربر تا ماه ها ناراحت باشه و تو دلش بمونه. ما اتفاقاتی که تو زندگی برامون می افته ممکنه ناشی از کارهای بدیه که انجام دادیم و چه کاری بدتر از دل شکستن و آزردن بقیه؟

سلام ببخشید تاپیک قبلیتون حذف شد و داشتم جواب مینوشتم که اینجا می نویسم. نمی دونم در حال حاضر چه حسی ...

گزارش میزنی بعد میگی ببخشید داشتم جواب میدادم، خب هرکس از یک شخص بدش میاد  و قرار نیست همه از هم خوششون بیاد.و همیشه نمیشه تاپیک زد از کدوم کاربر خوشت میاد  ، اگه بدی نباشه خوبی معنی نداره و بر عکس 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
گزارش میزنی بعد میگی ببخشید داشتم جواب میدادم، خب هرکس از یک شخص بدش میاد  و قرار نیست همه از ه ...

عذر میخوام ولی من گزارش نزدم؛ (چه حس بدیه وقتی آدم بی گناهه و محکوم میشه😄)

واقعا واقعا و بدون هیچ تعصبی بیایین رو حرفتون فکر کنیم.  نتیجه حرف شما چی میشه؟ جز اینکه تنفر بین آدم ها بیشتر میشه؟

من چیزی که از دین یاد گرفتم اینکه اگه کسی بهت بدی کرد، شما در عوض خوبی کن. باور کنید اینجوری بیشتر شرمنده میشه از کارش.

ولی اگه کسی بدی کرد و شما هم چند برابرش رو در حقش بدی کنید اونوقت هر دوی شما بازنده هستین. چون مثل هیزم روی آتیش انداختنه.

ولی اگه در جهت اصلاح امور و حل مشکلات باشیم چقد هم حال خودمون خوب میشه در قدم اول هم حال بقیه.

عذر میخوام ولی من گزارش نزدم؛ (چه حس بدیه وقتی آدم بی گناهه و محکوم میشه😄) واقعا واقعا و بدون هیچ ...

نخیر این کار تو ایران جواب نمیده چون نو همین اطرافیان خودم هرکی بهم بدی کرد جوابشو با خوبی دادم و اون هر دفعه پرو تر بیتربیت تر و عوضی تر شد 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم