2777
2789

شوهرم باهام خیلی خوبه (البته گاهی هم دعوامون میشه ها☺️) ولی من وقتی اخم میکنم بوسم میکنه اما در کنارش خیلی هم شوخ طبعه برای همین من با یکی از فامیلاشون مقایسه کردم گفتم ببین مثل اون خیلی شوخی کاش مثل اون یکی فامیلت یکم جدی بودی البته خیلی بد گفتم با لحن بد اونم دلش شکسته ازم میدونم گفت میخوای اصن حرف نزنیم راحت باشی گفتم آره عصبانی بودم از دستش بخاطر شوخیای چرتش ..حالا هم قهریم دو روزه �

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غذای مورد علاقشون درست کن

اگه هم میتونی یه شاخه گل بخر واسش

و برو ازش معذرت خواهی کن بگو من بدون فکر اینارو بهت گفتم و عصبانی بودم.

🦋نون_بربریییی@ملوسکتونم‍@هیییی_زندگی‍@ممد_نمکی‍ @sadaf_jan‍ @hlma79‍ @نسیم75هستم‍ @دختر_قهوه_فروش‍@آب_آلبالو‍@شما قشنگ ترین دوستای من هستید،خواستم بگم که عاشقتونم😍تو غیر ممکن ترین رویای منی🥀.....تو غمگین ترین غم پنهان دلمی❌️❌️آقایان محترم لطفا احترام خودتون رو نگه دارین❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️همچنین حق شرکت در تاپیک بنده رو ندارید❌️ریپلای و لایک هم نکنید❌️ 

الهی بگردم

اگه من جات بودم اول یک پیام عاشقانه میدادم بهش بعد یک غذای خوب براش درست میکردم. به خودم می‌رسیدم شب که اومداز دلش در میاوردم

تولفافه ازش تعریف کن از اخلاقش 

۱۴۰۲/۱۲/۲۷شروع رژیم وزن فعلی۸۲وزن هدف۵۶بزن بریم😉