2777
2789
نه بابا انقدر عشق کورش کرده بود نبرد همون لحظه طلا فروشی نشون بده موقع طلاق فهمید 

😂 ببخشید 

واقعا ناراحت کننده هست این اتفاق 

شما چه غصه میخوری شوهر خواهر آدم حسابی نداری عزیزم 😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بعضی پولدارا هم ب شدت خسیس و حقه بازن واس خواهرمنم قبلنا ی خواستگار پولدار اومد ولی شدیدا اصرار داشتن مهریه خ کم باشه زمانیک ک اصلا مهریه گرفتن مد نبود و حدودا ۱۸سال قبل

اول که خواهرت اشتباه کرده خودش چوبشو خورده دوما شما چرا حرص میخوری یوما دلیلی نداشت به خاطر پول شخصی ...

اولا گه به ما هم مربوطه چون تاوان اشتباه اون رو ما هم دادیم و سوما چادر سر کردن یعنی زیر پا گذاشتن شخصیت؟ اما ازدواج با ادم لات و خیانت کار و دروغگو و سرویس طلای فیک بگیر زیر پا گذاشتن شخصیت نیست؟ 🤔عجب، بعدشم اتفاقا بعد عقد میخواست هم خونه هم مغازع رو بنامش بزنه و اصلا پول برای پسره مهم نبود

بعدشم مگه نمیگی پول خشبختی  نمیاره کل پولاتو بریز به حسابم 

کنار اومدن با عقاید مذهبی راحتره؟ یا با بی پولی و خیانت؟ 

خواهرت اگه تو اون زندگی میرفت نه رنگ خیانت میدید نه بی پولی ، ولی مطمئن باش همین اختلافات مذهبی شون میتونست زمینه ساز خیلی از اختلافات دیگه بشه و قهر و دعواهای بزرگ تری رو ایجاد بکنه و اینجوری خواهرت تو اون زندگی هم خوشبخت نمیشد 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
البته بعضی پولدارا هم ب شدت خسیس و حقه بازن واس خواهرمنم قبلنا ی خواستگار پولدار اومد ولی شدیدا اصرا ...

نه بابا این پسره تو پول شنا میکرد و خواهرم سیر تا پیاز زندگیش رو فهمیده بود بعدشم پسره هر بار که میدیدتش راحت یک میلیون خرج میکرد اون زمان  یک میلیون خیلی بود 

اشتباهی که عمه من کرد ، از اشناهای عموم بودن ، تک پسر فوق لیسانس مهندس مخابرات استخدام رسمی پدر بازاری اصیل خانواده دار خیلی محترم ، خوشتیپ مودب ، هنوز تکلیف چیزی مشخص نبود برای جلساتی که میومدن گرون ترین گلها و شیرینیها رو می اوردن ، پدر پسره همون اول یه انگشتر خیلی قشنگ اورده بود می گفت تبرک کردم به نیت اولین هدیه ای که خودم بدم به عروسم و ...

اونم سر یه چیز خیلی الکی عمه ام لج کرد سر ارایش کم رنگ و پررنگ و اینکه جلوی شوهرخواهرم روسری سرت باشه

چهار پنج سال بعد عمه ام رفت خارج با برادر دوست عمه بزرگه ام ازدواج کرد ، پسره اونجا تو یه شرکت کار می کرد ، سیزده چهارده سال هم از عمه ام بزرگتر بود ، صاحب یه دختر هم شدن ، طلاق گرفت ما هم از راه دور نفهمیدیم دقیق موضوع چیه به کسی بروز ندادن  ، ولی عمه بزرگه ام همیشه میگه که تلفنی که حرف میزنیم گاه و بیگاه میگه از شخصیت اون آقا و اشتباهی که کرده و الان حسرت میخوره

بعضی دخترا جوگیرن فکر میکنن زندگی بچه بازیه که سر چهارتا مدادرنگی که اسم خوشگل و معیار هم روش بذاری میشه تصمیم گرفت

مساله اینه که عمه من نماز روزه اش هم به جا بود یعنی ادم بی اعتقادی نبود اخه ادم چرا باید لج کنه ، اونا خیلی پیگیر شدن ولی این رو دمش وایستاده بود و الان پشیمونه

این حرف مال اواخر دهه هفتاده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
خواهرت اگه تو اون زندگی میرفت نه رنگ خیانت میدید نه بی پولی ، ولی مطمئن باش همین اختلافات مذهبی شون ...

ادم با سیاسیت بلده همچی رو مدیریت کنه اما چون خواهرم خنگه احتمالا حق با شماست 

اشتباهی که عمه من کرد ، از اشناهای عموم بودن ، تک پسر فوق لیسانس مهندس مخابرات استخدام رسمی پدر بازا ...

بعضی  ها گول احساسات و حرف های قشنگ رو میخورن اما نمیدونن احساس بدترین چیزیه که زندگی ادم رو نابود  میکنه و ادم باید منطقی فکر کنه 

همون احساسات یک تله برای نابود کردن زندگی هست 

ببخشید اگر عقل نباشد جان در غدابه  نه جان نباشه عقل در عذابه😑😂😁

ولی عقل باشه جان هم جاش امنه 

همینا که میگن پول همه چیز نیست خشبختی نمیاره حاظر نیستند پولاشونو بهت بدن 

همینا که میگن سلامتی مهمتره پول نداشته باشن نمیتونن برن دکتر