2777
2789

برای ۷ کیلو سبزی آش چقدر رشته حبوبات بگیرم لطفاً تجربه ای دارید ممنون میشم کمکم کنید 🌹

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

برای چند نفر آش میخوای بپزی بزن گوگل 

مثلا میاره مواد لازم برای پخت آش نذری برای ۵۰ نفر

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای چند نفر آش میخوای بپزی بزن گوگل  مثلا میاره مواد لازم برای پخت آش نذری برای ۵۰ نفر

متفاوته یکی نوشته یک کیلو لوبیا یکی نیم کیلو لوبیا حبوباتش میگم 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
متفاوته یکی نوشته یک کیلو لوبیا یکی نیم کیلو لوبیا حبوباتش میگم 

یک کیلو لوبیا زیاد میشه

ولی عدس یک کیلو منطقیه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یک کیلو لوبیا زیاد میشه ولی عدس یک کیلو منطقیه

آره چون حبوبات موقع پخت زیاد میشه

ممنون عزیزم 🌹

آره چون حبوبات موقع پخت زیاد میشه ممنون عزیزم 🌹

خواهش میکنم💝

بستگی ب تعداد مهمانت و پرخور بودن یا کم خوراک بودنشون متفاوته ما ۱کیلو از هر کدوم از حبوبات رو میری ...

برای نذری مهمون ندارم میدم بیرون تو ظرف

عزیزم میگم من همونم ک خونمون ساس داشت بعد گوگرد کل لباس ها رو بشورم؟خودم بشورم یا بندازم ماشین؟همه پتوها نیازه که بشورم؟آخه زیادن.میگم شما مطمئن بودی که ساس داشتید؟ شاید یه حشره دیگه بوده؟ زیاد بودن یادم وای ببخشید سوالام زیاد شد آخه اصلا نمیدونم چیکار باید کنم از کجا شروع کنم

عزیزم میگم من همونم ک خونمون ساس داشت بعد گوگرد کل لباس ها رو بشورم؟خودم بشورم یا بندازم ماشین؟همه پ ...

سم و گوگرد باهم باید استفاده کنید که جواب بده گوگرد ساس از مخفیگاهش میاره بیرون سم میکشه لباسات با ماشین بشور بتوهاتم باید بشوری سم زدی دیگه

آره گلم ساس بود با بدبختی از شرشون خلاص شدم چندین بار سم زدم دوبار گوگرد زدم