2777
2789

آیلتس 

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ايلتس ي مدرك هست واسه زبان براي مهاجرت

كسي ك ميخاد نمره خوبي برا اين مدرك بگيره بايد سالها قبلش زبان خونده باشه 

ايلتس مث كنكور هست همچين چيزي تو ١٢ سال درس ميخوني بعد يكسال ميري كلاس كنكور واسه ازمونش

ايلتس هم اينجوريه ك بايد چند سال زبان خونده باشي بعد بري كلاس امادگي واسه ازمونش چون ازمونش ي سري استانداردهاي خودشو داره

من ترجيح ميدم مجازي نرم و توي محيط كلاس باشم

مگه اينكه سرم خيلي شلوغ باشه از اينكه نميخام جا بزنم مطمئن باشم 

براي ايلتس ميتوني فقط از منابعي ك تهيه ميكني استفاده كني البته اگه زبانت در سطح پيشرفته هست

من تو خونه بخونم میتونم برم ازمون بدم مدرک بگیرم بعد تدریس کنم یا حتما باید کلاس برم؟چه ایلتس چه مدر ...

كلاس برو 

خودتم بايد تو خونه بخوني 

ايلتس اينجوري هست ك كسي ك زبانش در سطح پيشرفته هست بايد مثلا ٦ ماه براي ازمونش بخونه خودش وقت بذاره منابعش بخونه تمرين نوشتن و حرف زدن و گوش دادن داشته باشه 

هر کی میدونه بگه  مگه خودخوان بخونم بعد برم ازمون بدم؟بعد با مدرک تدریس کنم؟ مثلا با دور ...

ی استاد زبان گفت فقط مدرک آیلتس با یک مدرک دیگه الان اسمش رو یادم رفت معتبرن وگرنه شما مدرک از آموزشگاه داشته باشی آموزشگاه دیگه ای قبولش نمیکنه

ی استاد زبان گفت فقط مدرک آیلتس با یک مدرک دیگه الان اسمش رو یادم رفت معتبرن وگرنه شما مدرک از آموزش ...

اهان 

می‌توانم مثلا زبان بخونم داخل خونه و بعد برم مثلا داخل یکی از آموزشگاه های شهر امتحان بدم مدرک بگیرم یا قبول نمیکنن؟