2777
2789

موهای من فر هستن

تازگی هم دکلره و بالیاژ کردم 

اینهمه ساله نتونستم یه روتین خوب پیدا کنم که 

هم آبرسانی بشه

هم چربیش حفظ بشه

هم فر موهام قشنگ بمونه 

شما تجربه ای دارید ؟

پیج اینســتا یا یوتیـوب که کارشون درست باشه ندارید معرفی کنید؟

پیج هایی که خیلی تجاری نباشن و هدفشون فقط فروش محصولات خودشون یا تبلیغاتی نباشه 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج اینستا ferferi_lifestyle خوبن من سه ساله دارمشون ازشون خیلی چیزا یاد گرفتم فر موهامم خیلی خوب شد ...

همونا که دو تادوست هستند ؟ 

پیج اینستا ferferi_lifestyle خوبن من سه ساله دارمشون ازشون خیلی چیزا یاد گرفتم فر موهامم خیلی خوب شد ...

چه روتینی دارید که فکر میکنید برای فر موهاتون خیلی موثر بوده و خوب شدن؟

چه روتینی دارید که فکر میکنید برای فر موهاتون خیلی موثر بوده و خوب شدن؟

همه چیزایی که گفتن رعایت کردم از چجوری شونه کردن بگیر تا محصولات بدون مواد مضر و جنس روبالشتی و نحوه ی استایلینگ و غیره..

همه چیزایی که گفتن رعایت کردم از چجوری شونه کردن بگیر تا محصولات بدون مواد مضر و جنس روبالشتی و نحوه ...

ممنون عزیزم 

بازم اگر جزییاتی هست که فکر میکنید اینجا بگید ، کمکه ، ممنون میشم 

😄😄 بله خیلی زیاد 😍

خیلیییییییی عالیه 

منم فرهامو دوست دارم

هر چیزی هم بهم معرفی بشه  ، حتمن میپرسم که فرهامو باز نمی کنن ؟!

مثلن ارایشگر بهم گفت بیا پروتئین تراپی ، شنیده بودم فر رو باز میکنه ، پرسیدم ، گفت اتوی موی اخر رو نمیکشه تا باز نشه که البته هنوز قانع نشدم و انجامش ندادم 

بوتاکس مو رو هم پیشنهاد داد که اونو اصلن تجربه ای ندارم

ممنون عزیزم  بازم اگر جزییاتی هست که فکر میکنید اینجا بگید ، کمکه ، ممنون میشم

پیج و کامل ببین یه هایلایت از کجا شروع کنیم داره اونو بخون و مراقبتو شروع کن جزئیات که تجربه ی شخصی باشن اینه که هر مدل استایلینگی به یکی میخوره یعنی باید همه مدلیشو امتحان کنی تا اونی که به درد موهات میخوره پیدا کنی محصولاتم همینطوره درسته همه محصولاتی که معرفی میکنن فاقد مواد مضره ولی ممکنه یکیش بهت نسازه یکی دیگه خیلی فراتو خشگل کنه ناامید نشو چندین محصولو باید امتحان کنی

و از روزی که شروع کنی تغییر و حس میکنی که هر دفعه بیشتر و بهتر میشه

خیلیییییییی عالیه  منم فرهامو دوست دارم هر چیزی هم بهم معرفی بشه  ، حتمن میپرسم که فرهام ...

من هیچکدومو انجام ندادم فقط مراقبت خونگی ولی شما که دکلره کردین خوبه انجام بدین نگران نباشید اگه باز بشه هم بعد چند وقت دوباره فرا برمیگردن کراتینه که صافی دائمی میاره

پیج و کامل ببین یه هایلایت از کجا شروع کنیم داره اونو بخون و مراقبتو شروع کن جزئیات که تجربه ی شخصی ...

مرسی عزیزم ممنون از کمک هات خوشگل تر از قبل باشی