2777
2789

قرص سقط مصرف کردم چندروز خونریزی و دفع لخته داشتم دیروز رفتم سونو میگه سقط نشده زنده اس

این قرصا عوارضش ناقص بودن بچه و کور شدنشه

بعضیا میگن سقط نکن تا آنومالی صبر کن اما اطرافیانم ک تجربه داشتن میگن موقع انومالی دیگه چهارماهه ای و ناقص هم باشه بهت مجوز سقط نمیدن با قرص هم سقط نمیشه

میترسم موندم چ کنم

هیچ نظری ندارم 🥲🥲🥲 خدا کمکت کنخ 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرخود سقط کردی یادکترگفت؟؟

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟

شاید زدن این حرف درست نباشه اما تا اینجاش و رفتی هم جان خودت و هم اون بچه رو به خطر انداختی دیگه تا آخرش برو کامل سقط کن به دنیا آوردن یه بچه ناقص گناهش کمتر از این نیست 🥺

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔
شاید زدن این حرف درست نباشه اما تا اینجاش و رفتی هم جان خودت و هم اون بچه رو به خطر انداختی دیگه تا ...

از کجا میدونید ناقص شده ؟ 

شاید آسیبی ندیده 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭