2777
2789
عنوان

اونایی که خرگوش دارن بیان🐇

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 37 پست
عه مشکل مالی اگه داری بخر ولی یه روز اول ببر دام پزشکی اگه خوب بود. بده بچت مهدو درکت میکنم خیلی گرو ...

آره واقعا 

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای انقد نازن🥺من قبلا پسرعمه م بچه بود براش یدونه گرفته بودن سفید انقد دوسش داشتم😅😍ولی کثیف کار ...

آره منم خواهرزاده هام خریدن دیروز آوردن نشونش دادن همش بغلشون میکرد الان دو دلم نمیدونم بخرم یا نه شوهرم میگه گناه دارن نیار معذرت جیش زیاد میکنن،اگه دونه ای ببری دونه ای پونصد ولی اگه یه جفت نرو و ماده ببری ۳۰۰

آره منم خواهرزاده هام خریدن دیروز آوردن نشونش دادن همش بغلشون میکرد الان دو دلم نمیدونم بخرم یا نه ش ...

چه ارزون ..

طفلی شوهر توام مث شوهره منه😅منم محمد این چیزانمیزاره بخریم من خودم عاشقشونم ، 

حودتم دوسداری؟‌

شوهرتو راضی کن یدونه بخرین داخل قفس نگه داری کن اینجوری پسرتم چن وقت داشته باشه هیجانش میریزه

من گربه دوسدارم‌‌ بهش گفتم گف نه

البته من کودک درونم سن و سال پسرته فککنم😅

چه ارزون .. طفلی شوهر توام مث شوهره منه😅منم محمد این چیزانمیزاره بخریم من خودم عاشقشونم ،  ح ...

آره شوهرم میگه گناه داره و حوصله نداره خودمم خرگوش دوس دارم این جیش کردن زیادش دو دلم کرده،ولی با سگ و گربه کاااااااملا مخالفم کلا خونه ای که سگ و گربه توش باشه نمیرم شوهرتم راس میگه گربه بیماری انتقال میده ولی خرگوش بیماری نداره نجس هم نیست ولی تا بچت همسن بچه من نشده نیار مگر عروس هلندی 

آره شوهرم میگه گناه داره و حوصله نداره خودمم خرگوش دوس دارم این جیش کردن زیادش دو دلم کرده،ولی با سگ ...

اگه خریدی نزار خیلی از قفس بیاد بیرون یا اگه حیاط دارید گاهی وقتا ببریدش تو حیاط پسرت باهاش بازی کنه ک خونه رو کثیف نکنه

نه اصلا نیار

میخوای بگیری جوجه بگیر

خرگوش رسیدگی و مراقبت خیلی زیاد میخواد

هرچیزی رو میجوه 

هر دو ماه یکبار باید ببریش دامپزشکی چک کنه

بستر مناسب داشته باشه که دست و پاهاش زخم نشه و چرک نکنه

غذاش فقط یونجه خشکو ابه غیر از اون چیزی نمیتونی بهش بدی

دوتا بگیری زادو ولد میکنن هر ماه بچه به دنیا میاره حداقل ۷_۸تا 

باید عقیمش کنین کلی هزینه و مراقبت میخواد

خرگوش وابستگی عاطفیش زیاده

خرگوش نگیر

نه اصلا نیار میخوای بگیری جوجه بگیر خرگوش رسیدگی و مراقبت خیلی زیاد میخواد هرچیزی رو میجوه  ...

نه دیگه پشیمون شدم