2777
2789
عنوان

انتظارات همسرم از من 😑

514 بازدید | 20 پست

دیشب بهش گفتم موقعی ک منو دیدی اولین بار چ فکری کردی درموردم 

اصلا متوجه حرف من نشد 

بهم میگه واقعا من ازت راضی نیستم گفتم چرا میگه من دوست دارم اسپریت عالی باشه مثل آشپز رستوران آخه من ن دوره رفتم ن تو خونه بابام آشپزی کردم میگه بجای بیخودی گشتن تو اینستا برو چند تا فیلم آموزشی ببینی تا اشپزیت تک بشه 

بعد گفت دوست دارم تو خونه آرایش کنی ن بیرون فک میکنم 80درصد خانما آرایش تو خونه دوس ندارن آخه این مواد آرایشی پوست داغون می‌کنه دیگه تو خونه بزنم دوسال دیگه دوستم پیر میشه چروک پر لک 

میگه خونت مثل دست گل باشه من همیشه خونم تمیز هر روز جارو میکنم حموم دسشوی هر دو روز تمیز میکنم 

فقط گاهی یادم می‌ره تفاله گیر سینک خالی کنم سر همین میگه تو خیلی خونت کثیفه 

گردگیری و اینا هرروز انجام میدم اما اینجوری گفت بهم 

میگه کلی مواد غذایی خوب میخرم بعد تو خرابش می‌کنی ولی من از غذاهای ک میپزن راضیم خیلی خوش مزه میشه الکی بهونه میاره اگرچه ب پای غذا رستوران نمی‌رسه ولی غذا خونگی خوبیه 

بهم میگه اخلاقم نداری اصلا منظورش ارتباط با خانوادشه این مفصله من همیشه میرم دیدنشون باهاشون دور همی بیرون میرم اما زیاد گرم نمی‌گیرم چون آدمای خوبی نیستن این میخواد مثلا من بشینم پای صحبت و.. 

خانوادش زیاد خوب نیستن منم ترجیح میدم کمتر بگم 

گفتم خوب ی خوبی ندارم ینی میگه ن هیچی 

واقعا چقدر مرداد بی انصافن 

ینی خوبی های منو نمی‌بینه

کمرش بخاطر دیسک درد میکرد دو هفته فقط خودم جواب مشتری میداد مغازه داریم 

ی ماه کامل عید میرفتم مغازه چون شلوغ میشد صبح بعد ظهر گاهی کلا می موندیم مغازه شب خونه برای فردا غذا درست کن فشار رو آقا نیاد غذا از بیرون نخره 

بخاطرش خانوادم و شهرم ترک کردم اومدم تو غربت سالی یکبار نمیزاره برم خونمون 

اصلا خیلی از دیروز بهم برخورد حس میکنم اسپرت خدمتکارم تا همسرش 

دریغ از محبت و حسخوب دادن 

منم از دیروز تو خودم اصلا حس بدی نسبت بهش گرفتم 

شما بگید من چیکار کنم حرف اون درسته ؟

پروش کردی و دوست نداره که اینقد ناراضیه از زندگیش و بهونه میگیره وگیر میده

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد گفتمش ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟! تحصیلات شغل و پولت هیچوقت یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره به آرزوهات بچسب و تلاش کن برای رسیدن به رویاهات باور کن جنس مخالف جایی نمیره بقول ی بنده خدایی خودتو به اهدافت گره بزن👌🏻ک..ری ترین و تاکسیک ترین آدمایی که میشناسم لایکشون زیر همه پستای روانشناسی هست یادت نره که شخصیت آدم‌ها با چیزایی که از خودشون تعریف می‌کنن خیلی متفاوته همونطورکه برچسب روی شیشه‌ی مربا شبیه خود مربا نیست! شیر تو عاقبت کسیکه یروزی بهت حس ناکافی بودن داده که الان اعتماد به نفست پایین باشه ولی باور کن یه روزی آدم درستش اینقدر بهتون اعتماد به نفس میده که باورت نمیشه و میگی با منی؟ تنهایی بزرگت می‌کنه یادت نره هیچکس دوست تو نیست حتی پدر و مادرت خب؟! توی تاپیک های مهاجرت ، روانشناسی و کتاب تگم کنید لطفاً🥰

یعنی اگه ازت تهریف میکرد یه مرده عادی نبود

اره گلم دنیای بدیه

مردای خوب غیر عادی ان

حرفاشم کاملا برا من عادی بود،نمونه بدترشو دارم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر رو میدی اسی یعنی چی غذات عین رستوران باشه عین بابای منه همیشه ایراد میگیره که طرف تمام وقتو انرژیشو برای اون بزاره این ی تکنیکه 

اگر همین الان توام‌ شروع نکنی توقع کردن شوهرت میشینه رو سرت توام‌بگو از فلان‌کارت راضی نیستم ازش عیب بگیر عین خودش وگرنه امر بهش مشتبه میشه حیف شده با ازدواج با تو 

شما باید حد و حدوداتو حفظ کنی قشنگم لزومی نداره ازش بپرسی ازت راضیه یا نه اگ خودت فک میکنی کدکارات راضی کننده ان

و اینکه نیاز نیس ب فکر جیب شوهرت باشی

بزار خرج کنه قدرتو بدونه

نه عزیز خیلی بیشرفه که از خوبیهات نگفته. مطمئنا تو دختر خوبی هستی که داره باهات زندگی می‌کنه. شایدم شوخی کرد گفت نه هیچی. حالا که میبینی اینقدر  گلابیه دیگه ازش نظرخواهی نکن، عوضش تو هم رک و راست انتقاد کن، شاید تغییراتی درش حاصل شد ولی هیچ وقت با مردی مقایسه ش نکن.

یعنی اگه ازت تهریف میکرد یه مرده عادی نبود اره گلم دنیای بدیه مردای خوب غیر عادی ان حرفاشم کاملا ...

نه غیر عادیه چون وقتی میپرسم خوب ی خوبی هم بگو میگی خوبی نداری دست من نمک ندارع ن 

چون خوبی نمی‌بینه اما ، امان از روزی ک ی بدی ببینن 

من می دونم بعضی چیزا باید بهتر کرد اما دلیل نمیشه خوبی ها منم نبینه عزیزم 

اسیو ساده گیر اورده شوهرش زرنگه دست پیشو گرفته عیب جویی که زنش پررو نشه 

آره 

خودم مجردم ولی تو زندگی ننه بابام اینا دستم اومد 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد گفتمش ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟! تحصیلات شغل و پولت هیچوقت یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره به آرزوهات بچسب و تلاش کن برای رسیدن به رویاهات باور کن جنس مخالف جایی نمیره بقول ی بنده خدایی خودتو به اهدافت گره بزن👌🏻ک..ری ترین و تاکسیک ترین آدمایی که میشناسم لایکشون زیر همه پستای روانشناسی هست یادت نره که شخصیت آدم‌ها با چیزایی که از خودشون تعریف می‌کنن خیلی متفاوته همونطورکه برچسب روی شیشه‌ی مربا شبیه خود مربا نیست! شیر تو عاقبت کسیکه یروزی بهت حس ناکافی بودن داده که الان اعتماد به نفست پایین باشه ولی باور کن یه روزی آدم درستش اینقدر بهتون اعتماد به نفس میده که باورت نمیشه و میگی با منی؟ تنهایی بزرگت می‌کنه یادت نره هیچکس دوست تو نیست حتی پدر و مادرت خب؟! توی تاپیک های مهاجرت ، روانشناسی و کتاب تگم کنید لطفاً🥰
شما باید حد و حدوداتو حفظ کنی قشنگم لزومی نداره ازش بپرسی ازت راضیه یا نه اگ خودت فک میکنی کدکارات ر ...

ن واقعا من فقط گفتم روز اول ک منو دیدی چ‌حسی داشتی اصلا متوجه نشد منظورم چیز دیگه ای بود 

البته ک من دیگه اصلا ازش نظر نمیخام

نه غیر عادیه چون وقتی میپرسم خوب ی خوبی هم بگو میگی خوبی نداری دست من نمک ندارع ن  چون خوبی نم ...

عزیزم من تا حای صبحونه هم دهن شوهرم میزاشتم

درااین حد

اینقد بدی بم کرددددد

اینقد زد اینقد فش داد

الانم بااین حال قرصاشو خودم براش میارم،غذامیزارم جلوش حتی وقتی دعوام میکنه،و هزار کار دیگه،لباساشو میشورم بادست چون کارش ازاده

اخلاق گندشو هیچکس تحمل نمیکنه جز من

تهشم میگه از من بدتر وجود نداره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

هیچ کدوووم از حرفاش درست نیست،مشخصه شما خانوم بااخلاقی هستی که با وجود ناراحتی از خانواده اش بازم تو جمعشون شرکت می‌کنی ،چرا اینو نمی بینه که شما بخاطرش فداکاری می‌کنی؟ نباید اصلا ازش نظر می‌گرفتی چرا فکر می‌کنی باید ایشون شمارو نقد کنه ؟من اگه همسرم بگه غذا شوره اصلا محلش نمیدم میگم همینی که هست حتما موقع آشپزی روحیه خوبی نداشتم یا ...مگه با ربات ازدواج کرده همسرت؟ رویه خودتو عوض کن عزیزم اون روی شما رو هم باید ببینه تا حساب کار بیاد دستش 

ن واقعا من فقط گفتم روز اول ک منو دیدی چ‌حسی داشتی اصلا متوجه نشد منظورم چیز دیگه ای بود  البت ...

خیلیم خوب متوجه میشه مردا موذین و خودخواه اگر مثل خودشون نباشی باختی مردا اصلا ساده نیستن اگر اینو متوجه بشی خیلی جلویی 

اصلا بهش اینارو نگو بفهمه میدونی بدترمیکنه اشتباه زنا اینه خیلی چشمو گوش شوهرشونو باز میکنن و زیادی اطلاعات میدن 

نه عزیز خیلی بیشرفه که از خوبیهات نگفته. مطمئنا تو دختر خوبی هستی که داره باهات زندگی می‌کنه. شایدم ...

با خودم فک کردم واقعا چ نقطه قوای خودش داره 

می دونم خوبی داره مثلا زحمت کش ب فکر رفاه منه 

اما خسیس و همیشه پر توقع هم هست 

منم راضی نیستم ازش اما دلیل نمیشه خوبی هاشم نبینم 

از وقتی این حرفا زد واقعا گفتم من تو زندگیش فقط نقش خدمتکار آشپز دارم برای خودم متاسفم .