2777
2789
عنوان

سردی در روابط زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود انزالی کیفیت پایین رابطه عدم شناخت دو طرف ازهم (شناخت بدن) کیفیت و زمان پایین معاشقه آماده ن ...

موارد زیاده

مشغله های زیاد روزانه

خستگی روح و جسم

درگیری های روزانه

عدم صحبت زوج در طول روز باهم

منم همین مشکل و دارم.....فقط ۱ چیزی ک کمک کننده س

قدصای ویتامین حاوی جنسینگ قرمزه

عصاره گل سرخم خوبه

نخود اب، و دل کبابی روی ذغالم عالیه

و در نهایت باهاش صحبت کن و بگو ک لازمه درک کنی منم نیاز دارم با حالتهای دیگه ای بجز د . خ .و .ل  نبازتو براورده کنه

بتونی این کارو بکنی کم کم بهتر میشه،چون هورمونای مردونه ترشح میشه و بهتر میشه شرایط

بهش بگو ابن نیازیه ک فقط با تو براورده میشه و ....

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
بعید میدونم دیگه درست بشه ۱۳ سال اخه اینجوری بوده یعنی؟؟؟؟ خیلی سرد مزاج هست دیگه همسرتون واقعا حال ...

ازش پرسیدم با گریه با خواهش با التماس که بدونه من میخوام درست کنم این زندگی رو...ولی اون همین جور راضیه ..اوایل راه اومد گفت هر روز نمیشه گفتم نمیگم هر روز یه روتین معمولی گفت هفتگی یه بار خوبه گفتم باشه ...ولی ماه یه بارم نمیشه...خسته شدم هی به روش اوردم ...اون راحت شبا میخوابه من شبا مغزم نمیخوابه....خودمو با کار مشغول میکنم...والله غسل کردنش هم کشته مارو ...چون نمازاش قضا نمیخونه...خودمم باورم نمیشه دیگران میگن همسرهای اونا گرم هستن چون فکر میکنم همه مردا دروغ میگن نمیتونن از پس یه رابطه زناشویی بر بیان

مادر فرزند شش ماهه....متاهل

گاهی فکر میکنم دوسم نداره....شاید براش جذاب نیستم...قرار نبود اینجور بشه ...من میخواستم زندگی خوبی داشته باشم....میترسم اشتباه کرده باشم بعد ۱۳سال تصمیم بچه دار شدن گرفتم .و شرمنده بچم بشم...اون آسیب ببینه....چی بگم همسرم همه جوره خوبه ولی ایجای کار مشکل داره....به هر حال تراپیست خوب تو رشت میشناسین معرفیم کنید ...حتی بیمارستان هم گفت چرا بعد این سال بچه دار شدین عجیب بود...هیج مشکلی هم نداشتیم برای بچه دار شدن..

مادر فرزند شش ماهه....متاهل
ازش پرسیدم با گریه با خواهش با التماس که بدونه من میخوام درست کنم این زندگی رو...ولی اون همین جور را ...

ماهی یا دوماهی عزیزم طبیعی نیست همسرتون مشکل داره باید به پزشک مراجعه کنه هورمون هاش از حد نرمال پایین تر هست که حس و نیاز جنسی نداره 

هفته ای یبار بعد چندسال زندگی اره نرمال ولی اینکه بخواد چندماه بکشه نه شماهم گناه داری خب