2777
2789
عنوان

سردی در روابط زناشویی

557 بازدید | 24 پست

سلام...من ساکن رشتم..و ۱۳ساله ازدواج کردم ..امسال بچه دار شدم با میل خودم ..خیلیم دوسش دارم ولی با همسرم تو رابطه مشکل داریم قبل بچه دار شدن دکتر و مشاور رفتیم حتی تصمیم داشتم جدا شم...همه چی بینمون خوبه جز روابط جنسی....نمیدونم چرا اینقدر سرد و بی کشش هست من خیلی نشخوار فکری میکنم و دنبال چرا هستم...تعریف نباشه ظاهرم بد نیس ولی چرا هیچ وقت نمیگه بیا امشب باهم باشیم یه ماه حتی بیشتر تا ازدواج تا حال شاید کل رابطه با اصرار و غرغر من و بعد دکتر رفتن که بچه دار شیم رو هم ده تا ۱۵بار شده پارسال مشاور رفتیم گفتم دیگه حل میشه بچه امسال بدنیا اومد شش ماه شده باز مث قبل شد هیچی ...بازم به روش اوردم نمیدونم زود انزالی خودش علاقه نداره یا به جنس زن نداره...حرفم زیاد نمیزنه ازین ادمای کم حرفه.....شما روابط زناشویی تراپ خوب (کلمه دقیق سایت نمیزاره بزارم) تو رشت میشناسین....دارم فکر میکنم اینبار س.... تراپ برم اون سری زوج درمان بود ...تجربه و یا راهنمایی هست که بهم کنید...نمیدونم برای این تلخی زندگیم چه کنم....

مادر فرزند شش ماهه....متاهل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز من هم اطراف رشتم 

این مسایل تو سال اول بچه دار شدن که معمولا برای همه هست  اما این میزان سردی از اوایل ازدواج طبیعی نیست متاسفانه من تراپیست نمیشناسم اگه پیدا کردم تو همین تاپیک برات ادرسشو میزارم

بعید میدونم دیگه درست بشه ۱۳ سال اخه اینجوری بوده یعنی؟؟؟؟ خیلی سرد مزاج هست دیگه همسرتون واقعا

حالا اونجا هم برو امتحانش ضرری نداره ولی ازش بپرس بگو چرا انقدر بی حس و حالی ببین چی میگه 

آره حتما برو برام عجیبه مرد سرد مزاج هم داریم😐🙁

بله متاسفانه دوست من سرهمین مسئله تو دوران عقد به شوهرش مشکوک شد و جدا شد 

شوهرش هیچ تمایلی به دوستم نداشت حتی گفت من فضا رو فراهم کردم واکنشش رو ببینم گفت دستپاچه شد باهام دعوا کرد