سلام...من ساکن رشتم..و ۱۳ساله ازدواج کردم ..امسال بچه دار شدم با میل خودم ..خیلیم دوسش دارم ولی با همسرم تو رابطه مشکل داریم قبل بچه دار شدن دکتر و مشاور رفتیم حتی تصمیم داشتم جدا شم...همه چی بینمون خوبه جز روابط جنسی....نمیدونم چرا اینقدر سرد و بی کشش هست من خیلی نشخوار فکری میکنم و دنبال چرا هستم...تعریف نباشه ظاهرم بد نیس ولی چرا هیچ وقت نمیگه بیا امشب باهم باشیم یه ماه حتی بیشتر تا ازدواج تا حال شاید کل رابطه با اصرار و غرغر من و بعد دکتر رفتن که بچه دار شیم رو هم ده تا ۱۵بار شده پارسال مشاور رفتیم گفتم دیگه حل میشه بچه امسال بدنیا اومد شش ماه شده باز مث قبل شد هیچی ...بازم به روش اوردم نمیدونم زود انزالی خودش علاقه نداره یا به جنس زن نداره...حرفم زیاد نمیزنه ازین ادمای کم حرفه.....شما روابط زناشویی تراپ خوب (کلمه دقیق سایت نمیزاره بزارم) تو رشت میشناسین....دارم فکر میکنم اینبار س.... تراپ برم اون سری زوج درمان بود ...تجربه و یا راهنمایی هست که بهم کنید...نمیدونم برای این تلخی زندگیم چه کنم....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این مسایل تو سال اول بچه دار شدن که معمولا برای همه هست اما این میزان سردی از اوایل ازدواج طبیعی نیست متاسفانه من تراپیست نمیشناسم اگه پیدا کردم تو همین تاپیک برات ادرسشو میزارم