2777
2789
عنوان

پول نداریم مغازه بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 26 پست
اره عزیزم خودم فعلا سنم بالا‌نیست که بخوام سریع ازدواج کنم،خودش دیگه انقد خسته شده که دیگه میگه تو ب ...

مرد جوون کاری که باشه ذهن اقتصادیم داشته باشه تنبل هم نباشه شک نکن موفق میشه

ولی عجله نکن تا شرایطش خوب بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغازه زمان خودشو داره الان زوده بزنید فقط ضرر میکنید وقتی اون سرمایه داشت و درآمد بعد فکر اجازه مغ ...

اخه چون مغازه دوستش هم هست و تابلو اینا نداره نمیتونه کارش تبلیغ کنه 🥲از طرفی هم تا تبلیغ خودش نکنه مشتری زیادی پیدا نمیکنه🫠

اخه چون مغازه دوستش هم هست و تابلو اینا نداره نمیتونه کارش تبلیغ کنه 🥲از طرفی هم تا تبلیغ خودش نکنه ...

خب میدونم اللن وقتش نیست

باید پیشرفت کنه تا اون مرحله برسه 

اون دوستش مطمعن باش هم سرمایش بیشتره هم سابقش

مممنونم عزیزم حتما،انشالله همه ی جوون ها موفق بشن🥲

انشالله دخترم

امیدوارم همه کاراش تو یکی دو سال راست و ریست بشن بتونه بیاد سراغت دیگه زیر دست خودش زن بشی😍😁

نه عزیزم ۲میلیارد خرید🥲😂اجاره تو داخل شهر حداقل ۱۰ میلیون 🥲

اول راه هم خر و میخواین هم خرمارو ها کی اول راه هنوز شروع نکرده مغازه میخره آخه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

انشالله دخترم امیدوارم همه کاراش تو یکی دو سال راست و ریست بشن بتونه بیاد سراغت دیگه زیر دست خودش ز ...

عزمزمه من درخواست دوستی دادم ممنون میشم قبول کنین چون یه سوال هم ازتون دارم🥲