2777
2789
عنوان

پول نداریم مغازه بزنیم

397 بازدید | 26 پست

سلام دوستان خوب هستین؟

من پارتنرم شغل آینده داری داره ولی پول نداره اونقد که بتونه مغازه خودش باز کنه الان هم از صبح تا شب کار میکنه ولی چون مغازه نداره و تابلو و تبلیغات و... نداره اونجوری که باید فروش نداره..بنظرتون چه پیشنهادی بهش بدم از چه راهی میتونه پول برای حداقل اجاره مغازه پیدا کنه که بتونه جنس هم بیاره مغازه رو پر کنه؟(وام گرفته ۱۰۰ میلیون ولی مغازه خوب اینجا پیدا نمیشه تو جای خوب برای اجاره،همشون برای فروشن که مثلا مغازه ۱۰ متری تو مرکز شهر ۲ میلیارده🥲)

پسر خیلی خوبیه،شغل آینده داری هم داره،قصدش ازدواج بوده ولی این چندوقته انقد به رکود خورده میگه دیگه بهت قول ۱۰۰٪ برای ازدواج نمیتونم بدم با این وضع شاید اصلا ازدواج نکنم چون دیگه تو خرج خودمم موندم🥲

بیشتر دلم برای خودش میسوزه که جوونه و اینهمه تلاش میکنه بازم کف دستش پول نیست،وگرنه برای یه دختر همیشه پیشنهاد وجود داره،دلم میخواد یه پولی دربیاره که مغازه خودش بزنه از این مود افسردگی بخاطر نداری هم در بیاد🥲

بایکی فعلاشریک بشه کارکنه،قبل از اینکه ازشغلش مطمئن نشدی عقدنکن

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲میلیارد فقط اجاره؟ 🙄🤨 بگو بیاد خواستگاری عقد کنین وام ازدوااج ۳۰۰ میلیونه دوتا ۳۰۰ میلیون ۶۰۰ تومن یه ۱۰۰ تومنم که داره ۷۰۰ بسه برای یه مغازه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بایکی فعلاشریک بشه کارکنه،قبل از اینکه ازشغلش مطمئن نشدی عقدنکن

فعلا مغازه دوستش کار میکنه ولی چون تابلو اینا نداره و همه به اسم دوستشه‌ زیاد مشتری نداره☹️نه اصلا الان به ازدواج فکر نمیکنم چون نمیتونه زندگی رو با این وضع بگردونه

اگر میخوایش صبر کن براش مرد جوونیه میتونه با کار به درامد برسه بلاخره تو هم حمایتش کن تا زورش چند بر ...

اره عزیزم خودم فعلا سنم بالا‌نیست که بخوام سریع ازدواج کنم،خودش دیگه انقد خسته شده که دیگه میگه تو برات خواستگار اومد برو به امید من نمون من وضعم مشخص نیست 🥲ولی من میمونم حمایتش کنم 🥲