blackwater مدیر عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 311 عنوان خرازی | مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 42 پست کسی هس خرازی داشته باشه؟ 1403/01/16 | 04:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blackwater مدیر استارتر عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 311 با چه متراژ مغازه داری میخای فقط خرازی باش یا لوازم تحریر اسباب بازی.......بگو تا بگمم من بیرجندم شهرش کوچیکه قیمت مغازها بالا نیستمثلن من سرمایم حدود ۲۰۰ تومنه ک میخام باهاش خرازی بزنممغازه ۱۵ الی ۲۰ متر از خودم کرایه ندارم اینجوری حساب کنینی فلن در حد این پول میشه زد بنظرت؟
blackwater مدیر استارتر عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 311 با چه متراژ مغازه داری میخای فقط خرازی باش یا لوازم تحریر اسباب بازی.......بگو تا بگمم نمیدونم هرچی سود داشته باشه میارم لوازم تحریرم خوبه بیارم ولی کسی از خرازی لوازم تحریر یا اسبا بازی میخره؟
دختر_خاله_روباهه عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 128 با این متراژی که گفتی چون شهرتونم کوچیکه شاید گرون تر باشه حلوحش ۲۵۰/۳۰۰میش👍
blackwater مدیر استارتر عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 311 جنسا تو شهر ما شهرک صنعتی وجود داره اسمش کوه سفیده اونجا تولیدی اسباب بازی و وسایل دیگه خیلی ارزون ا ... کوه سفید منظورت خراسان جنوبی؟
دختر_خاله_روباهه عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 128 کوه سفید منظورت خراسان جنوبی؟ 😐😐😐😐 میگم شهرک صنعتی جاده کوه سفید اسم خیابون اونه😐😐😐
blackwater مدیر استارتر عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 311 با این متراژی که گفتی چون شهرتونم کوچیکه شاید گرون تر باشه حلوحش ۲۵۰/۳۰۰میش👍 خب بعد درامدش حدودی چقده؟ میدونم سوال زشتیه اما ببخش چون تنها پولیه واسم مونده مجبورم بپرسم اگ فزولی نیس
blackwater مدیر استارتر عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 311 😐😐😐😐 میگم شهرک صنعتی جاده کوه سفید اسم خیابون اونه😐😐😐 خب شهرک صنعتی همه شهرا دارن عزیزم میگم کدوم شهرین؟ یا کدوم استان
دختر_خاله_روباهه عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 128 نمیدونم هرچی سود داشته باشه میارم لوازم تحریرم خوبه بیارم ولی کسی از خرازی لوازم تحریر یا اسبا بازی ... آره چون تو نزدیکتری و اسباب بازی فروشی لوازم تحریر فروشی از اون محله دور تره منطقه که میان از تو میخرن و بعدش اینهمه راه نمیرم👍
دختر_خاله_روباهه عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 128 خب شهرک صنعتی همه شهرا دارن عزیزم میگم کدوم شهرین؟ یا کدوم استان قم
blackwater مدیر استارتر عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 311 قم اها خب بخام بزنم ازونجا میفرستن واسم؟ یا بنظرت جای دیگه برم
blackwater مدیر استارتر عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 311 آره چون تو نزدیکتری و اسباب بازی فروشی لوازم تحریر فروشی از اون محله دور تره منطقه که میان از تو میخ ... راس میگی چ خوب کفتی
دختر_خاله_روباهه عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 128 خب بعد درامدش حدودی چقده؟ میدونم سوال زشتیه اما ببخش چون تنها پولیه واسم مونده مجبورم بپرسم اگ فزولی ... نه عزیزم کار برای پول در آوردن الکی نیس جون بکنی هیچی در نیاد هر صد میلیون جنسی که بخری حداقل 20/30 سود داره و سعی کن جنس خوب بخری با اینکه ارزون اون موقعی مشتریهات همیشه راضین و دیگه جای دیگ واس خرید نمیرن
blackwater مدیر استارتر عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 311 آره چون تو نزدیکتری و اسباب بازی فروشی لوازم تحریر فروشی از اون محله دور تره منطقه که میان از تو میخ ... بیشتر ب مدرسه دخترونه نزدیکتره یا پسرونه؟ دخترا بیشتر میخرن ن؟
دختر_خاله_روباهه عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 128 اها خب بخام بزنم ازونجا میفرستن واسم؟ یا بنظرت جای دیگه برم نه از شهرهای نزدیک خودت بخر چون قمی ها یکم سو استفاده گرن با غریبه ها خیلی گرون حساب میکنن ولی منم بد اونا رو نمیگم ولی در عین حال خودم ترکم
blackwater مدیر استارتر عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 311 نه عزیزم کار برای پول در آوردن الکی نیس جون بکنی هیچی در نیاد هر صد میلیون جنسی که بخری حداقل ... اها دمتگرم مرسی عزیزماینجایی ک بهش سفارش میدی پیجی چیزی نداره باهاشون صحبت کنم؟