2777
2789
با چه متراژ مغازه داری  میخای فقط خرازی باش یا لوازم تحریر اسباب بازی.......بگو تا بگمم

من بیرجندم شهرش کوچیکه قیمت مغازها بالا نیست

مثلن من سرمایم حدود ۲۰۰ تومنه ک میخام باهاش خرازی بزنم

مغازه ۱۵ الی ۲۰ متر از خودم کرایه ندارم اینجوری حساب کن

ینی فلن در حد این پول میشه زد بنظرت؟ 

با چه متراژ مغازه داری  میخای فقط خرازی باش یا لوازم تحریر اسباب بازی.......بگو تا بگمم

نمیدونم هرچی سود داشته باشه میارم لوازم تحریرم خوبه بیارم ولی کسی از خرازی لوازم تحریر یا اسبا بازی میخره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این متراژی که گفتی چون شهرتونم کوچیکه شاید گرون تر باشه حلوحش ۲۵۰/۳۰۰میش👍

خب بعد درامدش حدودی چقده؟ میدونم سوال زشتیه اما ببخش چون تنها پولیه واسم مونده مجبورم بپرسم اگ فزولی نیس

نمیدونم هرچی سود داشته باشه میارم لوازم تحریرم خوبه بیارم ولی کسی از خرازی لوازم تحریر یا اسبا بازی ...

آره چون تو نزدیکتری و اسباب بازی فروشی لوازم تحریر فروشی از اون محله دور تره منطقه که میان از تو میخرن و بعدش اینهمه راه نمیرم👍

خب بعد درامدش حدودی چقده؟ میدونم سوال زشتیه اما ببخش چون تنها پولیه واسم مونده مجبورم بپرسم اگ فزولی ...

نه عزیزم کار برای پول در آوردن الکی نیس جون بکنی هیچی در نیاد 

هر صد میلیون جنسی که بخری حداقل 20/30 سود داره و سعی کن جنس خوب بخری با اینکه ارزون اون موقعی مشتریهات همیشه راضین و دیگه جای دیگ واس خرید نمیرن

آره چون تو نزدیکتری و اسباب بازی فروشی لوازم تحریر فروشی از اون محله دور تره منطقه که میان از تو میخ ...

بیشتر ب مدرسه دخترونه نزدیکتره یا پسرونه؟ دخترا بیشتر میخرن ن؟

اها خب بخام بزنم ازونجا میفرستن واسم؟ یا بنظرت جای دیگه برم

نه از شهرهای نزدیک خودت بخر چون قمی ها یکم سو استفاده گرن با غریبه ها خیلی گرون حساب میکنن ولی منم بد اونا رو نمیگم ولی در عین حال خودم ترکم

نه عزیزم کار برای پول در آوردن الکی نیس جون بکنی هیچی در نیاد  هر صد میلیون جنسی که بخری حداقل ...

اها دمتگرم مرسی عزیزم

اینجایی ک بهش سفارش میدی پیجی چیزی نداره باهاشون صحبت کنم؟