2777
2789

بگو

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تهمت خیلی بد به من و پدرم زد با اینکه خیلی خانواده موجهی هستم

گفتم تهمت نزن بیچاره میشی گفت دیگه باهام حرف نزن با اینکه گفتم باشه بازم زنگ زد به مامانم که آبروی منو ببره گفت به دخترت بگو دیگه حق نداره باهام حرف بزنه دیگه حق نداره بیاد خونمون فردا میره یه جای دیگه یه بلایی سرش میاد میندازید تقصیر ما با اینکه مامانش همیشه آرزوی منو میکشید به مامانم میگفت دخترت مثل برگ گل پاکه دیگه جوابشو ندادم اصلا

اون موقع هر دو ۱۸ سالمون بود من مجرد بودم و اون تازه طلاق گرفته بود ماه رمضون بود دلم بدجوری از حرفاش میسوخت  رفتم بالکن به پهنای صورت اشک ریختم و به آسمون نگاه کردم و گفتم خدایاااا اون دل من شکست و رو تیکه های خونی قلبم راه رفت خودت یه ازدواجی جور کن براش که صد برابر بدتر از قبلیه باشه که بره التماس شوهر اولشو بکنه بعد خندم گرفت گفتم مگه از اون بدترم داریم

چند وقت بعد بهم پیام داد هر چی جوابشو  ندادم از پیام رسانای مختلف پیام میداد که بی معرفت دیگه سراغمو نمیگیری محترمانه گفتم خواهشا دست از سر من بردار

ولی از پروفایلش فهمیدم دوباره ازدواج کرده

بازم گذشت تا دقیقا امسال ماه رمضون سه سال از اون قضیه میگذشت که به طور اتفاقی برادرشوهر قبلیش برای یه کاری اومد کوچه ای که ما تازه خونه ساختیم توش چون مامانمو میشناسه از محل قبلیه اومد و گفت تو رو خدا به دخترت بگو به دوستش بگه دست از سر ما برداره مامانم گفت چی شده اینا دیگه دوست نیستن

گفت اومده محل کارم و جلو خونمون آبروریزی و فحش که شما منو بدبخت کردید شوهرم و خانوادش بهم زخم زبون میزنن و اذیتم میکنن دوباره میخوام برگردم

بخت بخت اول شوهر اولیش هم گفته برو خدا بیامرزه پدرت دیگه من نمیخوام برگردم اما بازم هر وقت رد میشه از محل کارم فحش میده بهم

مامانم میگه زندگیش بده که دست از سر اینا برنمیداره وگرنه اگه شوهرت و زندگیت خوب باشه چکار داری به شوهر قبلیت یا بگی دوباره میخوام برگردم؟ کپ کردم که عین نفرین من بود این اتفاق اما خوشحال نشدم چون دیگه خیلی گذشته بود از ماجراش و منم چند ماه بعدش به خاطر خدا بخشیدمش اما هنوز تو دلم بود یادمون باشه دنیا هیچ وقت فراموشی نمیگیره

اما سر یه ماجرایی امسال واقعا دلم خیلی خیلی بیشتر  شکست و اولین دعای سر افطارم رسیدن اون افراد به سزای عملشون بود نه به خاطر الانم که دلم خنک شه اصلا به خاطر اشکایی که اون لحظه ریختم قلب مچاله شدم به نظرتون اینم میگیره؟ یا نه

یکیو بگم نفرین می‌کنی ؟

عه نه نفرین خوب نیست و اون به ایشون کاری نداره 

بعدد اگه بگه به خودش برمیگرده

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤