2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰ میخوردم، تاثیر داشت، ولی بعد یه مدت اثرش کم شد و هم اینکه باعث میشد خیلی خواب بد ببینم، اذیت میشدم

وابستگی هم من زمانی که می‌خوردم اگه یه شب نمی‌خوردم دیگه خوابم نمیبرد کلا تا فردا شبش که بخورم، اگر هم دیر می‌خوردم دیگه صبح نمی‌تونستم به موقع بیدار شم. ولی وقتی قطع کردم زیر نظر پزشک اذیت نشدم واسه خوابیدن وچیز دیگه ای

اهااا من اینو دکتر برا میگرن بهم داد باعث میشد خوابم ببره من 17ساعت فیکس باهاش می‌خوابیدم ننم نذاشت دیگه مصرف کنم ولی دیگه سرمم درد نگرفت 

شب خواب بد میدیدم حرف میزدم تو خواب ولی خودم هیچی زیاد نمی‌فهمیدم فقط اطرافیان رو اذیت میکرد 

عاهعع ای مرگ تو معیار... فرمانده ستاد کل ایسگا گیری #با_جنبه_باش_خواهرم

من قبلا میخوردم خیلی خوب بود برای چی میخوری من پنیک داشتم

هنوز نخوردم 

برای سردرد و استرس و اینا داده دکتر

خیلی میگن آدم میخوره خواب بد می بینه من میترسم بخورم☹️

من ۲۰ میخوردم، تاثیر داشت، ولی بعد یه مدت اثرش کم شد و هم اینکه باعث میشد خیلی خواب بد ببینم، اذیت م ...

برا من دوزش ۱۰ هست هنوز شروع نکردم

انقدر همه میگن خواب بد و اینا من میترسم بخورم 

ببین چجوریه که همه اینو میگن داروهای اعصاب کلا بیخودن کاش آدم نخوره اصلا ☹️

اهااا من اینو دکتر برا میگرن بهم داد باعث میشد خوابم ببره من 17ساعت فیکس باهاش می‌خوابیدم ننم نذاشت ...

دکتر به منم برای سردرد داده

اما انقدر همه میگن خواب بد استرس میگیرم بخورم 

چرا اینجوریه 🤔

برا من دوزش ۱۰ هست هنوز شروع نکردم انقدر همه میگن خواب بد و اینا من میترسم بخورم  ببین چجوریه ...

نه ببین چیکار کن 

تو سر شب بعد شام بخور وقتی هیجا نمیخوای بری 

خواب بدم اصلا نمی‌فهمی من فقط خانوادم میگفتن که تو خواب حرف های تا مفهوم میزدی 

واییی خوابش خیلی میچسبه 

تا یک هفته بعدشم دیگه عادت میکنی تاثیراتش کمتر میشه 

عاهعع ای مرگ تو معیار... فرمانده ستاد کل ایسگا گیری #با_جنبه_باش_خواهرم

نه ببین چیکار کن  تو سر شب بعد شام بخور وقتی هیجا نمیخوای بری  خواب بدم اصلا نمی‌فهمی من ...

هم باید بخورم هم میترسم بخورم خیلی نگرانم😞

بعد تو این داروهای اعصاب و اینا تو بروشورش مینویسه دو هفته اول آدم احساسات عجیب داره میل بع خودکشی داره اینا چیه؟! 

واقعا استرس میگیرم میخونم 😐