2777
2789
عنوان

گوووووووشی آیفون🔵🔴

398 بازدید | 38 پست

بچه هایی که از آیفون سر در میارن.

ببین ارزش خرید کدوم بهتره؟

آیفون ۱۳ معمولی ۲۵۶ که تقریبا در میاد ۵۲ ملیون.

آیفون ۱۴ پرو که در میاد تهش ۶۵ تا ۷۰ ملیون. 

خب سری ۱۴ میدونید که رجیستر نمیشه ولی خییییلی بهتر از ۱۳ ، خیلی. خیلییی بهتره.

دلم میخواست ۱۳ پرو بگیرم ولی نمی ارزه... نزدیکا ۸۵ میلیون باید بدم با اینکه فرق انچنانی با ۱۳ معمولی نداره...

جای من بودید چیکار می کردین؟

اولا ریجستر شدن خیلی مهمه . وقتی ریجستر نشه انگار کلا گوشی ای نداری . دوما خیلی خیلی بهتر درست نیست . سوما همون ایفون ۱۳ میخوای بگیر. نمیدانم 

بخندی میگذره نخندی هم میگذره پس بخند تا خوش بگذره✌🏻️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاد . هرچی باشه یه سری بالاتره دیگه . اون سری ۱۳ ، اون ۱۴. ولی چون ۱۴ به بعدی رجیستر نمیکنن ...

بیین تو فک کنم‌از اونایی هستی که فقط اسم واسشون مهمه 

مثلا مثل کسایی که از کنسول بازی هیچی نمیدونن ولی ،ps4 یا ps5 رو می‌شناسن 

تو هم‌فقط آیفون و مدلش 

وقتی یک سری بره بالاتر حتما دلیل نمیشه خیلی خیلی بهتر باشه که !!

خیلی زیاد . هرچی باشه یه سری بالاتره دیگه . اون سری ۱۳ ، اون ۱۴. ولی چون ۱۴ به بعدی رجیستر نمیکنن ...

ببین بخاطر یه سری بالاتر گول نخور وقتی ریجستر نشه چه فایده ۱۳ بگیر من دارم عالیه

اولا ریجستر شدن خیلی مهمه . وقتی ریجستر نشه انگار کلا گوشی ای نداری . دوما خیلی خیلی بهتر درست نیست ...

بله رجیستری خیلی مهمه...

برای مشگلش خب یه گوشی دم دستی باید داشته باشم که کارایی مثل نت زدن و اینارو بکنم...

ببین ۱۴ پرو خیلی بهتره از ۱۳ پروعه.

ویدیوهای مقایسه و ایناشونو ببینی متوجه میشی... اخه واقعا نمی صرفه بیام ۸۰ تمن بدم که ۱۳ پرو بگیرم.

با اینکه از اون بهترو میتونم با ۶۵ اینا بگیرم. میفهمی چی میگم؟

۱۳ معمولی خوبه اوکیه ولی عالی نیست ... به سریه پرو  و پرومکس نمیرسه. معمولیه

بله رجیستری خیلی مهمه... برای مشگلش خب یه گوشی دم دستی باید داشته باشم که کارایی مثل نت زدن و اینار ...

خب ببین درست میفهمم چی‌میگی ولی ریجستر رو خب تو میخوای چیکار کنی 

خ ب میگی گوشی کنارت باشه کارای نت و فلان تو تقریبا کل روز رو تو همین‌ نت و فلان هستی ! 

پس اصلا اونجوری چه فایده خب آیفون نگیر دیگه !

ریجستر نشه به چه دردی میخوره حالا هرچقدرم بهتر از ۱۳ باشه

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.
خب ببین درست میفهمم چی‌میگی ولی ریجستر رو خب تو میخوای چیکار کنی  خ ب میگی گوشی کنارت باشه کار ...

البته اگه وای‌فای داشته باشی میتونی راحت از گوشیت استفاده کنی ولی دیگه نه تو همه جا 

و نمیتونی خب زنگ بزنی پیام‌بدی و کارات سخت میشه