2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته 🥲

338 بازدید | 24 پست

از وقتی بچه بودم یا منو کتک میزد یا تحقیرم مسکرد هیچوقت بهم محبت نکرد

دوازده سالم حدودا بود رفتم طرف بشورم از پشت خودشو بهم....

فک کردم توهم زدم یه بار خواب بودم احساس کردم دست یه نفر تو یقه لباسمه کم کم خودمو تکون دادم ینی دارم بیدار میشم اونم رفت

چندبار خواست بهم تجاوز کنه حرفای خیلی زشت بهم زد میدونست جرات گفتن به خانواده رو ندادم

خانوادم خیلی پسر دوستن مطمنم به بابام اگر میگفتم شوهرم میداد برم اما به اون چیزی نگه 

همیشه به کسایی برادرشون بهشون محبت میکرد حسودیم میشد میویدم دوستام به برادرشون نیگن داداش حسودیم میشد چون من اجازه نداشتم

اگر من سر سفره بودم سر سفره نمینشست میگفت این چندش حالمو بهم نیزنه بابام میگفت تو توی اشپزخونه بیا عدا بخور تا نبیننتت 

دلم گرفته.از اینکه فهمیدم با یه دختر خیابونی که میبرتش خونه مجردیش باهم مواد مصرف میکنن و مشروب میخورن دوست شده اومدم باهاش حرف بزنم کلی تهدید کرد 

کلی گفت زندگی تو که گه هست دخالت نکن

گفت از روز اول ازت بدم میومده

گفت ارزومه بدبختیتو ببینم

یه حرفایی هست که فقط میتونم به خدا بگم و بس

داداشت مغزش معیوبه و آدم معیوب هم قدرت تفکر نداره ‌

هیچ اهمیتی بهش نده .

در مورد آزار و اذیت و لمس بدنت هم باید به پدرت میگفتی حسابی کتک بخوره و آدمش کنه . هر چند بعید میدونم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشت مغزش معیوبه و آدم معیوب هم قدرت تفکر نداره ‌ هیچ اهمیتی بهش نده . در مورد آزار و اذیت ...

پدرم هیچوقت پشت اونو ول نمیکنه حرف منو باور کنه قطعا میگفت کرم از خودته 

خانواده گن بی نهایت پسردوستن

پدرم هیچوقت پشت اونو ول نمیکنه حرف منو باور کنه قطعا میگفت کرم از خودته  خانواده گن بی نهایت پ ...

هر چقدر زودتر تلاش کنی از این خونه بری به نفعته .

سعی نکن به عنوان داداشت بهش نگاه کنی

بعضی وقتا با آدما نسبت خونی داری ولی از صد تا غریبه بدترن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
مگه تو رو از پرورشگاه اوردن؟ یا برادرتو از پرورشگاه اوردن؟

برادرم بخاطر شغل و دوری مدر و ماددم پنج سال اول زندگیش رو با پدر بزرگ گادر بزرگم تو یه شهر دیگه زندگی کرده 

بعد من به دنیا اومدم همه با هم تو یه شهر بودیم

اینو کل فامیل میدونن اون از روز اول از من نفرت داسته

از وقتی بچه بودیم منو جلوب بچه های فامیل میزد تا اونا بخندن و منو له میکرد خیلی بچه بودم حرفای زشت بهم میزد و....

حتی خدا میدونه الان ۲۸ سال داره هر حرف زشتی رو بلند تو خونه میگه بابام چیزی نمیگه با مادرم

میگن پسره دیگه.....

هر چقدر زودتر تلاش کنی از این خونه بری به نفعته . سعی نکن به عنوان داداشت بهش نگاه کنی بعضی وقتا ب ...

میترسم از هرچی مرده و جنس نر هست میترسم

میترسم از چاله در بیام بیفتم تو چاه